Πάφος: Πάτησε δύο Βρετανούς με το αυτοκίνητο και το έριξε στο λιμάνι με την κοπέλα του - iefimerida.gr

Πάφος: Πάτησε δύο Βρετανούς με το αυτοκίνητο και το έριξε στο λιμάνι με την κοπέλα του

Το αυτοκίνητο που έπεσε στο λιμάνι της Πάφου/ Φωτογραφία:sigmalive.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τραγωδία εξελίχθηκε ο καβγάς ενός 35χρονου Κύπριου και δύο Βρετανών, 32 και 39 ετών σε μπυραρία στον Κόλπο των Κοραλίων στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα, τα ξημερώματα της Κυριακής, ο 35χρονος διασκέδαζε στην μπυραρία μαζί την 23χρονη σύντροφό του.

Στην ίδια μπυραρία βρίσκονταν και οι δύο Βρετανοί τουρίστες, οι οποίοι επενέβησαν σε καβγά του ζεύγους, όταν διαπίστωσαν ότι ο άντρας ασκούσε βία κατά της νεαρής συνοδού του.

Πάφος: Πάτησε δύο Βρετανούς με το αυτοκίνητο και το έριξε στο λιμάνι με την κοπέλα του | iefimerida.gr 0

Μαρτυρίες που κατέχει η Αστυνομία, αναφέρουν ότι η επέμβαση αυτή προκάλεσε το μένος του 35χρονου και στη συνέχεια, όταν οι δύο τουρίστες αναχώρησαν από το μέρος, αυτός μαζί με την 23χρονη εθεάθηκε να φεύγει επίσης από τη μπυραρία με εμφανή εκνευρισμό.

Ο 35χρονος, λοιπόν, έστησε καρτέρι στους δύο Βρετανούς και όταν βγήκαν από την μπυραρία και την ώρα που περπατούσαν στο δρόμο Πέγειας – Αγίου Γεωργίου, ο άνδρας πάτησε γκάζι και τους χτύπησε με τον αυτοκίνητό του, εγκαταλείποντάς τους αιμόφυρτους στο οδόστρωμα.

Πάφος: Πάτησε δύο Βρετανούς με το αυτοκίνητο και το έριξε στο λιμάνι με την κοπέλα του | iefimerida.gr 1

Εν συνεχεία οδήγησε μάλιστα το αυτοκίνητο στο κοντινό λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου και το έριξε στη θάλασσα, αφήνοντας μέσα την 23χρονη, η οποία κατάφερε να απεγκλωβιστεί και να βγει στην ξηρά.

Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι ο 39χρονος Βρετανός είναι νεκρός, ενώ ο 32χρονος ήταν σοβαρά τραυματισμένος.

Από την έρευνα που ακολούθησε οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του 35χρονου, τον οποίο συνέλαβαν, όπως και την 23χρονη συνοδό του για δολοφονία εκ προμελέτης. Οι δυο τους οδηγήθηκαν στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την προφυλάκισή τους.

Πηγή:pafonet.com, sigmalive.com/ Φωτογραφίες: sigmalive.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ