Μια μυστική συνάντηση του Κων. Μίχαλου με τον Νίκο Παππά πυροδοτεί σενάρια [εικόνα] - iefimerida.gr

Μια μυστική συνάντηση του Κων. Μίχαλου με τον Νίκο Παππά πυροδοτεί σενάρια [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μυστική συνάντηση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, στην Αίγλη Ζαππείου, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, έβαλε φωτιά σε σενάρια.

Την φωτογραφία από την συνάντηση των δύο ανδρών δημοσίευσε η εφημερίδα Παραπολιτικά και ερμήνευσε το ραντεβού ως φλερ του Μεγάρου Μαξίμου με δυσαρεστημένους της κεντροδεξιάς, σε μια προσπάθεια να διασπάσει το εκλογικό ακροατήριο της Φιλελεύθερης Παράταξης.

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι ο Νίκος Παππάς, έχει αναλάβει συγκεκριμένο παρασκηνιακό ρόλο, στοχεύοντας στην δημιουργία ενός νέου φορέα, ικανού να ανακόψει την αυτοδύναμη τροχιά της Ν.Δ. και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο κ. Μίχαλος, θα είναι το πρόσωπο, κάτω από το οποίο θα στρατευθούν οι Κατερίνα Παπακώστα, Ευάγγελος Αντώναρος και Νίκος Καραχάλιος, οι οποίοι έχουν πυκνώσει τις δημόσιες διαφοροποιήσεις τους, από την ηγεσία της Ν.Δ.

Η περίπτωση Μίχαλου, φαίνεται να ενθαρρύνεται και από επιχειρηματία, που εσχάτως έχει αναπτύξει στενή σχέση προσωπικά με τον πρωθυπουργό, προσθέτει.

Μια μυστική συνάντηση του Κων. Μίχαλου με τον Νίκο Παππά πυροδοτεί σενάρια [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ