Morrissey εναντίον βασιλικού γάμου - iefimerida.gr

Morrissey εναντίον βασιλικού γάμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρακαδόρους χαρακτήρισε ο Morrissey τη βασιλική οικογένεια σε συνέντευξή του στο BBC Radio 4. Ως γνωστόν ο πάλαι ποτέ τραγουδιστής των Smiths είναι μεγάλη γλωσσοκοπάνα και στην τελευταία του συνέντευξη έδωσε κανονικό show, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Για ποιον λόγο να δω τον γάμο; … Δεν θεωρώ ότι η δήθεν βασιλική οικογένεια είναι αντιπροσωπευτική της σύγχρονης Αγγλίας και δεν πιστεύω ότι η Αγγλία τους χρειάζεται»

Η πιο κορυφαία στιγμή της συνέντευξης ήταν το «Είναι τρακαδόροι της κρατικής πρόνοιας», ένας πολύ βαρύς χαρακτηρισμός για τα δεδομένα της βρετανικής κοινωνίας, ενώ προσέθεσε «Δεν εξυπηρετούν κανέναν σκοπό. Δεν είμαι αναρχικός, αλλά νομίζω ότι οι άνθρωποι δε θέλουν την βασιλική οικογένεια –την δήθεν βασιλική οικογένεια».

Δεν είναι η πρώτη φορά που Morrissey ασχολείται με την βασιλική οικογένεια. Το 1986 οι Smiths κυκλοφόρησαν ένα άλμπουμ με τον τίτλο The Queen Is Dead. Στο ομότιτλο τραγούδι ο Morrissey, απευθυνόμενος στον πρίγκιπα Κάρολο, τραγουδούσε "I said Charles, don't you ever crave to appear on the front of the Daily Mail dressed in your Mother's bridal veil?"

Για να ακούσετε όλη την συνέντευξη πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ