Η καλύτερη μπάλα παίζεται στο σπίτι μας -Το Vodafone TV σκοράρει στο καλύτερο αθλητικό θέαμα - iefimerida.gr

Η καλύτερη μπάλα παίζεται στο σπίτι μας -Το Vodafone TV σκοράρει στο καλύτερο αθλητικό θέαμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η καλύτερη μπάλα παίζεται στο σπίτι μας και έρχεται με το Vodafone TV.

Ο αγαπημένος καναπές μας μετατρέπεται σε στάδιο, σε κερκίδα, σε σουίτα γηπέδου ή για τους πιο τολμηρούς ακόμη και σε αγωνιστικό χώρο.

Στιγμές γέλιου, αγωνίας και ψυχαγωγίας έρχονται με το πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο του Vodafone TV.

Πλέον η εμπειρία να ζήσει κάποιος από κοντά τις πιο συγκλονιστικές αθλητικές αναμετρήσεις είναι πιο απλή από ποτέ μέσω Vodafone TV. Tο πρόγραμμά του φέρνει τους πρωταγωνιστές των γηπέδων, τους αγαπημένους αθλητές μέσα στο σπίτι μας για να προσφέρουν φάσεις και εμπειρίες που κόβουν την ανάσα μέσα αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports και Eurosport!

Ολοι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος θα διεξαχθούν ζωντανά στο σαλόνι μας, καθώς και όλα τα σημαντικά παιχνίδια από τα καλύτερα πρωταθλήματα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Και το αθλητικό σόου στο Vodafone TV δεν περιορίζεται μόνο στο ποδόσφαιρο, αφού μπάσκετ, τένις, μηχανοκίνητος αθλητισμός, διεθνή τουρνουά στίβου και όλα τα sports έρχονται σε μία ολοκληρωμένη λύση ψυχαγωγίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ