Ο κουμπάρος πόσταρε την ωραιότερη φωτό από τον γάμο του Γιώργου Χρανιώτη και της Γεωργίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο κουμπάρος πόσταρε την ωραιότερη φωτό από τον γάμο του Γιώργου Χρανιώτη και της Γεωργίας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποκάλυψη ότι ήταν ο κουμπάρος του Γιώργου Χρανιώτη με την Γεωργία Αβασκαντήρα, έκανε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ποστάροντας ίσως την ωραιότερη φωτογραφία του γάμου.

«Περήφανος και τιμημένος να είμαι ο κουμπάρος στο γάμο του κολλητού μου! Σε ευχαριστώ bro. Να ζήσετε και να ευτυχίσετε!! So proud and honoured to be best man at my buddy’s wedding! Thank u bro» έγραψε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, κάτω από τη φωτογραφία με τους νεόνυμφους.

Μια μοναδική φωτογραφία του εντελώς boho αυτού γάμου.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yorgos Pirpassopoulos (@yorgos_pirpassopoulos) στις 24 Ιούν, 2018 στις 3:40 πμ PDT

Γιώργος Χρανιώτης και Γεωργία Αβασκαντήρα παντρεύτηκαν το Σάββατο στην Τήνο σε έναν... αλά Survivor γάμο, καθώς έδωσαν το «παρών» οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες του ηθοποιού στο ριάλιτι επιβίωσης. Κωνσταντίνος Βασάλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Μπο, Κώστας Κοκκινάκης, Σάρα Εσκενάζυ, Ειρήνη Παπαδοπούλου και φυσικά ο Ντάνος, ο οποίος και παρέδωσε τη νύφη στο γαμπρό, μαζί με τον πατέρα της βεβαίως.

Ο γάμος του Γιώργου Χρανιώτη και της Γεωργίας Αβασκαντήρα δεν ακολούθησε κανένα κλισέ, από το προσκλητήριο μέχρι το... ενδυματολογικό του γαμπρού ο οποίος πήγε στην εκκλησία φορώντας σανδάλια. Ηταν ένα boho πάρτι με τον γαμπρό να εμφανίζεται με σανδάλια και τη νύφη με μια υπέροχη vintage boho δημιουργία και τους δυο τους μαζί με τους καλεσμένους τους να το καταδιασκεδάζουν μέχρι το επόμενο πρωί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ