Μπαγίς: Η Ελλάδα «να πιάσει από τα αυτιά» τους 8 Τούρκους αξιωματικούς και να τους δώσει στην Τουρκία - iefimerida.gr

Μπαγίς: Η Ελλάδα «να πιάσει από τα αυτιά» τους 8 Τούρκους αξιωματικούς και να τους δώσει στην Τουρκία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο μήνυμα στην Αθήνα, ότι οι σχέσεις με την Τουρκία δεν θα εξομαλυνθούν αν δεν παραδοθούν στην τουρκική κυβέρνηση οι 8 τούρκοι αξιωματικοί που έχουν ζητήσει άσυλο, στέλνει η Αγκυρα

Με δηλώσεις στο στο ΙΒΝΑ o Εγκεμέν Μπαγίς, στενός συνεργάτης του Ερντογάν και πρώην υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, κάλεσε την Ελλάδα σε πολύ αυστηρό τόνο, να παραδώσει τους «τρομοκράτες».

«Η Ελλάδα πρέπει να καταλάβει ότι δεν θα κερδίσει τίποτα. Ως πρώτη κίνηση θα πρέπει να πιάσει από τα αυτιά αυτούς τους τρομοκράτες με στρατιωτική στολή που δραπέτευσαν στην Ελλάδα και να τους παραδώσει στην τουρκική δικαιοσύνη» λέει ο Μπαγίς.

Σύμφωνα με τον Μπαγίς «τότε θα ξεκινήσει μια νέα εποχή ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Υπάρχουν πολιτικοί που μπορούν να το κάνουν αυτό». Με τις ίδιες δηλώσεις του ο Μπαγίς δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του Δημ. Αβραμόπουλου αφού όπως είπε ήταν ο πρώτος έλληνας αξιωματούχος που επικοινώνησε μαζί του την νύχτα του πραξικοπήματος για να μάθει αν ο Ερντογάν είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ