Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ φοράει πάντα παπούτσια που της είναι τεράστια -2 νούμερα μεγαλύτερα

Μήπως παρατηρήσατε ποτέ πως η Μέγκαν Μαρκλ φοράει συνήθως παπούτσια, ένα με δύο νούμερα μεγαλύτερα; Ο λόγος πίσω από αυτό είναι πολύ απλός.

Το στυλ της Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται στο προσκήνιο από την στιγμή που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον πρίγκιπα Χάρι. Και τώρα που είναι δούκισσα, το στυλ της εμπνέει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Αλλά οι φανατικοί οπαδοί της παρατήρησαν πως η Μέγκαν φοράει συχνά παπούτσια, και ιδίως τακούνια, που είναι ένα ή δύο νούμερα μεγαλύτερα.

Τώρα, όμως γνωρίζουμε τον λόγο για τη φαινομενικά άσχημη όψη των παπουτσιών της Μέγκαν: Σύμφωνα με την ειδική σε θέματα μόδας Χάριετ Ντέιβι, είναι πιθανόν η Μέγκαν να επιλέγει μεγαλύτερα υποδήματα για έναν σημαντικό λόγο. Όπως δήλωσε η Ντέιβι στην Sun: «οι διάσημοι συχνά επιλέγουν να φορέσουν ένα ή δύο νούμερα μεγαλύτερα παπούτσια, όταν παραβρίσκονται σε εκδηλώσεις ή στο κόκκινο χαλί για έναν λόγο που μπορούμε όλοι μας να καταλάβουμε – για να αποφύγουν τις φουσκάλες».

Και συνεχίζει: «Δεν υπάρχιε τίποτα χειρότερο από τα άβολα παπούτσια (όλοι μας την έχουμε πατήσει σε κάποια νυχτερινή μας έξοδο) και όταν οι διάσημοι, όπως η Μέγκαν, φορούν τακούνια για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα πόδια τους μπορεί να πρηστούν. Το πρήξιμο μπορεί να οδηγήσει σε φουσκάλες και σε μακροπρόθεσμη βάση μπορεί να υποφέρουν, όπως η λάτρης των ψηλοτάκουνων Βικτόρια Μπέκαμ, που φημολογείται ότι αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα».

Και όσον αφορά στο πώς δεν της βγαίνουν τα μεγάλα παπούτσια, η ειδική μόδας της Sun αποκαλύπτει: «Ένα κόλπο είναι να γεμίζει το μπροστινό μέρος με γάζα ή βαμβάκι, το οποίο μπορεί να βγει μόλις νιώσουν ότι τα πόδια τους έχουν αρχίσει να πρήζονται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ παπούτσια στιλ μόδα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ