Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ φοράει πάντα παπούτσια που της είναι τεράστια -2 νούμερα μεγαλύτερα - iefimerida.gr

Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ φοράει πάντα παπούτσια που της είναι τεράστια -2 νούμερα μεγαλύτερα

Η δούκισσα του Σάσεξ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήπως παρατηρήσατε ποτέ πως η Μέγκαν Μαρκλ φοράει συνήθως παπούτσια, ένα με δύο νούμερα μεγαλύτερα; Ο λόγος πίσω από αυτό είναι πολύ απλός.

Το στυλ της Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται στο προσκήνιο από την στιγμή που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον πρίγκιπα Χάρι. Και τώρα που είναι δούκισσα, το στυλ της εμπνέει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ φοράει πάντα παπούτσια που της είναι τεράστια -2 νούμερα μεγαλύτερα | iefimerida.gr 0

Αλλά οι φανατικοί οπαδοί της παρατήρησαν πως η Μέγκαν φοράει συχνά παπούτσια, και ιδίως τακούνια, που είναι ένα ή δύο νούμερα μεγαλύτερα.

Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ φοράει πάντα παπούτσια που της είναι τεράστια -2 νούμερα μεγαλύτερα | iefimerida.gr 1

Τώρα, όμως γνωρίζουμε τον λόγο για τη φαινομενικά άσχημη όψη των παπουτσιών της Μέγκαν: Σύμφωνα με την ειδική σε θέματα μόδας Χάριετ Ντέιβι, είναι πιθανόν η Μέγκαν να επιλέγει μεγαλύτερα υποδήματα για έναν σημαντικό λόγο. Όπως δήλωσε η Ντέιβι στην Sun: «οι διάσημοι συχνά επιλέγουν να φορέσουν ένα ή δύο νούμερα μεγαλύτερα παπούτσια, όταν παραβρίσκονται σε εκδηλώσεις ή στο κόκκινο χαλί για έναν λόγο που μπορούμε όλοι μας να καταλάβουμε – για να αποφύγουν τις φουσκάλες».

Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ φοράει πάντα παπούτσια που της είναι τεράστια -2 νούμερα μεγαλύτερα | iefimerida.gr 2

Και συνεχίζει: «Δεν υπάρχιε τίποτα χειρότερο από τα άβολα παπούτσια (όλοι μας την έχουμε πατήσει σε κάποια νυχτερινή μας έξοδο) και όταν οι διάσημοι, όπως η Μέγκαν, φορούν τακούνια για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα πόδια τους μπορεί να πρηστούν. Το πρήξιμο μπορεί να οδηγήσει σε φουσκάλες και σε μακροπρόθεσμη βάση μπορεί να υποφέρουν, όπως η λάτρης των ψηλοτάκουνων Βικτόρια Μπέκαμ, που φημολογείται ότι αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα».

Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ φοράει πάντα παπούτσια που της είναι τεράστια -2 νούμερα μεγαλύτερα | iefimerida.gr 3

Και όσον αφορά στο πώς δεν της βγαίνουν τα μεγάλα παπούτσια, η ειδική μόδας της Sun αποκαλύπτει: «Ένα κόλπο είναι να γεμίζει το μπροστινό μέρος με γάζα ή βαμβάκι, το οποίο μπορεί να βγει μόλις νιώσουν ότι τα πόδια τους έχουν αρχίσει να πρήζονται».

Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ φοράει πάντα παπούτσια που της είναι τεράστια -2 νούμερα μεγαλύτερα | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ παπούτσια στιλ μόδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ