Κέβιν Κόστνερ: Δεν έχω ταινίες μόνο πάνω σ' ένα άλογο - iefimerida.gr

Κέβιν Κόστνερ: Δεν έχω ταινίες μόνο πάνω σ' ένα άλογο

Μαθήματα ζωής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θέλω να πιστεύω ότι τα γούστα μου είναι πλατιά, αλλά πολύς κόσμος σκέφτεται “θα κάνει οτιδήποτε αρκεί να έχει άλογο μέσα”» διαμαρτυρήθηκε ο Κέβιν Κόστνερ.

Ο Κέβιν Κόστνερ βρέθηκε στο Cannes Lions για να μιλήσει για το καινούργιο του show, το «Yellowstone» της Paramount όπου παίζει έναν ραντσέρη που η ιδιοκτησία του δέχεται επίθεση.

Στιγμιότυπο από το «Yellowstone»

«Δεν είναι αλήθεια» τόνισε ο σταρ του «Χορεύοντας με τους Λύκους». «Κατάφερα να κάνω καριέρα μέσα από πολιτικά θρίλερ ή δικαστικά δράματα ή ακόμη και υποδυόμενος κατά συρροή δολοφόνο. Αν έχω τύχη, το να κάνεις γουέστερν είναι πολύ δύσκολο γιατί νομίζουμε ότι είναι ένα λευκό καπέλο (σ.σ. οι καλοί) κι ένα μαύρο καπέλο (σ.σ. οι κακοί), αλλά είναι πολύ πιο περίπλοκο» πρόσθεσε.

Κέβιν Κόστνερ: Δεν έχω ταινίες μόνο πάνω σ' ένα άλογο | iefimerida.gr 1

Αγαπάει τη δουλειά του, ο Κόστνερ. «Πρέπει να καλπάσω δίπλα στα βουβάλια, έχω, μέσα στις ταινίες, προσπαθήσει να σώσω τον κόσμο, κερδίζω το κορίτσι, πρέπει να φιλήσω την Γουίτνεϊ Χιούστον... πρέπει να κάνω πολλά πράγματα» είπε.

Κέβιν Κόστνερ: Δεν έχω ταινίες μόνο πάνω σ' ένα άλογο | iefimerida.gr 2

«Έχω μάθει πολλά από τις ταινίες. Βλέπω την αρχιτεκτονική ενός τύπου που έχει να χάσει πολλά, και κάνει το σωστό. Τρώω το ποπκόρν μου και σκέφτομαι “θέλω να είμαι αυτός ο άντρας”. Μου φαίνεται ότι τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής υπάρχουν μέσα σε ταινίες» εξομολογήθηκε.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέβιν Κόστνερ ράντσο ταινίες Yellowstone
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ