Survivor 2: Αλλάζουν όλα στα αγωνίσματα -Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Αλλάζουν όλα στα αγωνίσματα -Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη [βίντεο]

Survivor 2
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου άλλαξε τα δεδομένα στο Survivor 2 και πλέον το παιχνίδι γίνεται ατομικό.

Η αποχώρηση της παίκτριας άφησε τους Μαχητές χωρίς κοπέλα, την ώρα που οι Διάσημοι έχουν τρεις. Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε, λοιπόν, πως ο κάθε παίκτης θα αγωνίζεται για τον εαυτό του. Τα αγόρια θα παίζουν με τα αγόρια και τα κορίτσια με τα κορίτσια. Κάθε παίκτης στο αγώνισμα θα έχει τέσσερις ζωές, με την ήττα να του κοστίζει μία και τη νίκη να τους τις διατηρεί.

Ο τελικός νικητής, ένας από τα αγόρια και ένας από τα κορίτσια, θα μπορεί να επιλέξει έναν παίκτη για να μοιραστεί το έπαθλο του αγωνίσματος με όποιον παίκτη επιθυμεί ανεξαρτήτου ομάδας.

«Από σήμερα το παιχνίδι αλλάζει. Αυτό που ίσχυε μέχρι σήμερα για τα αγωνίσματα δεν ισχύει γιατί το survivor από σήμερα γίνεται ατομικό. Από δω και πέρα τα ξεχνάτε όλα και ο καθένας είναι υπεύθυνος για την πορεία του στο παιχνίδι». Η ανακοίνωση αυτή άρεσε σε όλους του παίκτες που δήλωσαν έτοιμοι να αποδείξουν τι αξίζει ο καθένας ατομικά», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor 2 αλλαγές Αγωνίσματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ