Πέθανε ο δικηγόρος Χρήστος Γραμματίδης -Νικήθηκε από το λέμφωμα Non Hodgkin - iefimerida.gr

Πέθανε ο δικηγόρος Χρήστος Γραμματίδης -Νικήθηκε από το λέμφωμα Non Hodgkin

Χρήστος Γραμματίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα 35 του μόλις χρόνια «έφυγε» από τη ζωή ο δικηγόρος Χρήστος Γραμματίδης, το Σάββατο.

Ο δικηγόρος, που έπασχε από επιθετικό μη Hodgkins λέμφωμα, ένα είδος καρκίνου του λεμφικού συστήματος, νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες στο νοσοκομείο.

Ο Χρήστος Γραμματίδης πάλεψε με την ασθένειά του και μέσα από τα social media μοιραζόταν τις σκέψεις του και πάντα είχε άποψη για θέματα της επικαιρότητας. Με τρόπο ευφυή σχολίαζε κοινωνικό πολιτικά αλλά και καλλιτεχνικά ζητήματα, ενώ σε αρκετές αναρτήσεις ενημέρωνε τους φίλους του για την πορεία της υγείας του.

«Αντίο» στον Χρήστο Γραμματίδη είπαν πολλοί φίλοι του αλλά και άνθρωποι που δεν τον ήξεραν μέσα από τα social media. Ανάμεσα σε αυτούς που τον αποχαιρέτισαν είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Χρήστος Χωμενίδης και ο Παύλος Χρηστίδης.

«Έφυγε πολύ νωρίς και πολύ άδικα. Μας δίδαξε όμως τι σημαίνει να αντιμετωπίζεις την έσχατη πρόκληση με αξιοπρέπεια, σχεδόν με κέφι. Χωρίς να χάνεις το στιλ και το χιούμορ σου. Ξορκίζοντας με τον τρόπο σου τον θάνατο. Προφανώς και δεν του διέφευγε του Χρήστου Γραμματίδη τίποτα ως προς τις πιθανότητες και τους κινδύνους. Ήθελε όμως να μετατρέψει το παιχνίδι με το θάνατο σε παιχνίδι ζωής, μέχρι την τελευταία στιγμή. Τον παρακολουθούσα με θαυμασμό για την καλλιέργεια, την ευφυΐα και τη γενναιότητα του. Μου έκανε τη μεγάλη τιμή να με επισκεφθεί στο γραφείο μου σε μια από τις τελευταίες εξόδους του από το νοσοκομείο. Μου διέθεσε λίγο από τον χρόνο του που είχε στενέψει υπερβολικά . Τι να πω άλλο; Τι να πεις στους γονείς του, στους δικούς του ανθρώπους; Μένει η αύρα που ευτυχώς είναι ανεξίτηλη», έγραψε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Χωμενίδης σημείωσε: «Μόνον ο Κρις Γραμματίδης θα μπορούσε να σχολιάσει εύστοχα και σαρκαστικά το γεγονός του θανάτου του. Στο πρόσωπό του η γενιά του απέκτησε τον πεφιλημένο της νεκρό».

«Ο Χρήστος Γραμματιδης ήταν απο τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Στα 18 μας στην Κομοτηνή, ήθελε να αλλάξει τον κόσμο και μαζι με τον κόσμο όλους εμάς. Ήταν παντα στην πρώτη γραμμή, αμφισβητούσε καθετί, άνοιγε δρόμους, είχε το θάρρος της γνώμης του, τη δύναμη και το πάθος που σε κινητοποιούσε. Πέρασαν τα χρόνια, άνοιξε τα φτερά του και κυριάρχησε σε οτι καταπιάστηκε. Ήταν παντού, παντα με την ιδιαίτερη φωνή του και το διαπεραστικό χιούμορ του. Κάθε φορά που άκουγα το όνομα του, ήταν για καλό. Μας άφησες νωρίς Χρηστάρα. Καλό ταξίδι. Η εικόνα σου στα τραπεζάκια της Νομικής, με το τσιγάρο στο χέρι θα συντροφεύει πολλούς της γενιάς μας», ανέφερε ο Παύλος Χρηστίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρήστος Γραμματίδης θάνατος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ