Η Φώφη Γεννηματά εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Η Φώφη Γεννηματά εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια επιλογή έκπληξη κατέληξε τελικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος για το πρόσωπο του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος.

Κατέληξε στην αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Φώφη Γεννηματά η οποία, για το λόγο αυτό, θα παραιτηθεί από την κυβέρνηση.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΠΑΣΟΚ: «O Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε από τη Φώφη Γεννηματά να αναλάβει τα καθήκοντα της Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος. Η κα Γεννηματά θα αναλάβει τα καθήκοντά της τη Δευτέρα»

Η πρόταση της έγινε αργά χθες το βράδυ και η θετική απάντησή της δόθηκε σήμερα. Παράλληλα, η κυρία Γεννηματά λογικά θα τοποθετηθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας προκειμένου να μην έχει πρόβλημα με τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Έχω συνηθίσει να δίνω μάχες και το ίδιο θα κάνω και τώρα». Αυτό δήλωσε η αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Φώφη Γεννηματά απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση για το πώς σχολιάζει την απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου να αναλάβει τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ