Εξοργιστικό βίντεο: Ιερέας χαστουκίζει μωρό την ώρα της βάπτισης επειδή... έκλαιγε - iefimerida.gr

Εξοργιστικό βίντεο: Ιερέας χαστουκίζει μωρό την ώρα της βάπτισης επειδή... έκλαιγε

Φωτογραφία: youtube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο και κατακραυγή προκάλεσε το βίντεο που δείχνει έναν ιερέα στο Παρίσι να χαστουκίζει ένα μωρό την ώρα που το βάπτιζε.

Η επισκοπή της Μω, στην περιοχή του Παρισιού, τον έθεσε σε διαθεσιμότητα σήμερα παύοντάς τον «από κάθε τελετή βάπτισης και γάμου»

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε χθες και έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια θεάσεις προκαλώντας την κατακραυγή στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, διακρίνεται ο 89χρονος ιερέας, ενώ ετοιμάζεται σε έναν ναό στο Σαμπό να βαπτίσει ένα μωρό που κλαίει ασταμάτητα.

Αφού του πιάσει το πρόσωπο προτρέποντάς το να «ηρεμήσει», κατόπιν του ρίχνει ένα χαστούκι υπό το αρχικά έκπληκτο και κατόπιν οργισμένο βλέμμα των γονιών του.

«Το γεγονός ότι έχασε τη ψυχραιμία του μπορεί να εξηγηθεί από την κόπωση του ηλικιωμένου άνδρα όμως δεν δικαιολογεί την ενέργειά του» τονίζεται στην ανακοίνωση της επισκοπής, όπου διευκρινίζεται ότι ο ιερέας «έχοντας επίγνωση της αδικαιολόγητης ενέργειάς του (…) ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια στο τέλος της βάπτισης».

Ερωτηθείς πάντως σήμερα από το ραδιοφωνικό δίκτυο franceinfo, ο ιερέας επιχείρησε να υποβαθμίσει την ενέργειά του. «Ήταν κάτι μεταξύ ενός χαδιού και ενός μικρού χαστουκιού» υπογράμμισε.

«Ήθελα να το ηρεμήσω, δεν ήξερα και πολύ καλά τι να κάνω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ιερέας χαστούκι μωρό βάπτιση Παρίσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ