Με κόκκινη γραβάτα ο Τσίπρας, στα λευκά η Μπαζιάνα -Φόρεσαν τα καλά τους οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ [εικόνες]

Τα καλά τους φόρεσαν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, για να δώσουν το παρών στη φιέστα της κυβέρνησης για τη συμφωνία για το χρέος.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όπως είχε υποσχεθεί φόρεσε κόκκινη γραβάτα και χαμογελαστός μπήκε στο Ζάππειο Μέγαρο, χαιρετώντας όσους ήταν εκεί. Δίπλα του ήταν η σύντροφος του Μπέτυ Μπαζιάνα, η οποία επέλεξε να κάνει μια total white εμφάνιση. Η κα. Μπαζιάνα ήταν ιδιαίτερα κομψή στο λευκό της κοστούμι, το οποίο συνδύασε με καμισόλ τοπ και nude πέδιλα.

Λευκό χρώμα προτίμησε και η υπουργός Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου. Η υπουργός επέλεξε ένα midi φόρεμα με χρωματιστές λεπτομέρειες.

Σικάτη εμφάνιση έκανε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, φορώντας για την περίσταση ένα ροζ τοπ με έξω τους ώμους και μακριά λευκή φούστα.Πιο εκκεντρική εμφάνιση επέλεξε να κάνει η Αννέτα Καββαδία με λεοπάρ φόρεμα και μαύρα πέδιλα.

Η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου προτίμησε κλασσικό ριγέ, μαυρόασπρο σακάκι, λευκό τοπ και μαύρο παντελόνι. Μαύρο κοστούμι φόρεσε η υπουργός Τουρισμού, Ελενα Κουντουρά, το οποίο συνδύασε με τοπ στις αποχρώσεις του μπλε.

Φωτογραφίες: IntimeNews

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ