Aeolis Tinos Suites: Πολυτελές ξενοδοχείο στην Τήνο με εκπληκτική κουζίνα - iefimerida.gr

Aeolis Tinos Suites: Πολυτελές ξενοδοχείο στην Τήνο με εκπληκτική κουζίνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Aeolis Tinos Suites, μετά από το BRONZE Βραβείο στην κατηγορία “Storytelling excellence” που απέσπασε στα φετινά Tourism Awards, υποδέχεται το καλοκαίρι σε κάθε του έκφανση, χαρίζοντας σε όλους όσοι το επισκεφτούν - εξάλλου είναι ανοιχτό για όλους τους επισκέπτες της Τήνου - μια απίστευτη γαστριμαργική πρόταση.

Το εστιατόριο “Zoga Δια Χειρός Παπαϊωάννου”, σημείο γαστρονομικής αναφοράς ήδη στην Τήνο, αποτελεί μια απόλυτα επιτυχημένη σύμπραξη ανάμεσα στο Aeolis Tinos Suites και στη γνωστή αλυσίδα εστιατορίων “Μπαρμπουνάκι Παπαϊωάννου”, στη Γλυφάδα, το Κολωνάκι και τη Ν. Ερυθραία και του “Armyra”, στο Costa Navarino, και θα σας καταπλήξει, καθώς θα σας οδηγήσει σε νέα γαστρονομικά μονοπάτια.

Aeolis Tinos Suites: Πολυτελές ξενοδοχείο στην Τήνο με εκπληκτική κουζίνα | iefimerida.gr 0



Το όνομα Ζόγκα παραπέμπει σε παραδοσιακό τρόπο ψαρέματος, μια από τις παλαιότερες τεχνικές που χρησιμοποιούνται για το ψάρεμα μικρών και μεγάλων ψαριών στις Κυκλάδες και στα πεντακάθαρα νερά του Αιγαίου. Το μενού του βραβευμένου σεφ Γιώργου Παπαϊωάννου στηρίζεται στην παραδοσιακή Ελληνική Κουζίνα, ένα πραγματικό μωσαϊκό γεύσεων και απολαύσεων, μέσα από την οποία αφηγείται την ιστορία αυτού του ευλογημένου τόπου. Μαζί με τις εκπληκτικές γαστριμαργικές συνθέσεις των πιάτων με φρεσκότατα ψάρια και θαλασσινά από το βυθό του Αιγαίου, όπως Φιλέτο λαβράκι, μελιτζάνα γεμιστή με μπολονέζ λαχανικών & πουρέ γλυκοπατάτας, απολαύστε και τα προσεκτικά επιλεγμένα βιολογικά τοπικά προϊόντα όπως χόρτα, λαχανικά, τυροκομικά και φυσικά το θεσπέσιο παγωτό λουκούμι – τριαντάφυλλο. Αλλά και οι λάτρεις του κρέατος δε θα μείνουν με το παράπονο, αφού μπορούν να δοκιμάσουν - ανάμεσα σε άλλα - και Σκιουφιχτά Κρήτης με μοσχάρι κοκκινιστό & αρσενικό τυρί Νάξου, μια κρητική συνταγή που χαρακτηρίζει τον πλούτο της παραδοσιακής κρητικής κουζίνας. Όσο για τη φράση από τους ψαλμούς του Δαυίδ “οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου”, εδώ πραγματικά αποκτά νόημα και ουσία. Η εκπληκτική κάβα του Zoga θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε βραβευμένα ελληνικά κρασιά από ιστορικούς αμπελώνες και ποικιλίες. Έτσι, οι θησαυροί της θάλασσας παντρεύονται με εκλεκτές τοπικές πρώτες ύλες, προσφέροντας ανεπανάληπτες στιγμές και στον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Aeolis Tinos Suites: Πολυτελές ξενοδοχείο στην Τήνο με εκπληκτική κουζίνα | iefimerida.gr 1



Χτισμένο σε μια εκπληκτική τοποθεσία, πολύ κοντά στο λιμάνι της Τήνου, το Aeolis Tinos Suites ( https://aeolistinossuites.com/ ) προσφέρει μία από τις πιο γενναιόδωρες θέες της Τήνου και των Κυκλάδων, σε ένα οικείο, ήρεμο και διακριτικό περιβάλλον. Σχεδιασμένες κάθε μία από τις ευρύχωρες σουίτες του με έναν περίγυρο που παρέχει μία αίσθηση απομόνωσης, για να εξασφαλίσει προσωπικές και ήρεμες στιγμές για κάθε καλεσμένο και την οικογένειά του. Οι ανεξάρτητοι ξενώνες του σε καθαρή τηνιακή αρχιτεκτονική, προσφέρουν την αίσθηση της αποκλειστικότητας και των ανέσεων ενός σύγχρονου πολυτελούς καταλύματος. Αν και καμιά από τις πολυτελείς σουίτες του Aeolis δεν είναι ίδια με την άλλη, όμως όλες μοιράζονται εκπληκτικές πανοραμικές εικόνες του Αιγαίου, σαν μια κρουαζιέρα στα έντεκα Κυκλαδίτικα νησιά. Ξεκινήστε τη μέρα σας με μια πρωινή αναζωογονητική βουτιά. Απολαύστε αυτή τη μαγική θέα δίπλα στις υπερσύγχρονες θερμαινόμενες πισίνες του συγκροτήματος, όλες στρωμένες με κρυστάλλινες ψηφίδες και με οπτικές ίνες που λαμπυρίζουν, προσφέροντας ένα μοναδικό οπτικό υπερθέαμα. Το νερό με φυσικό αλάτι και στις 11 υπερσύγχρονες πισίνες του συγκροτήματος εξασφαλίζει μια πιο ευχάριστη κολύμβηση, παρόμοια με την αίσθηση της θάλασσας.

Και θυμηθείτε, στο Aeolis δε θα περάσετε “σαν στο σπίτι σας”, είστε στο σπίτι σας!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ