Η απίστευτη ζωή του εγγονού του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – Σπουδές, εξωτικά ταξίδια και κυνήγι [εικόνες] - iefimerida.gr

Η απίστευτη ζωή του εγγονού του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – Σπουδές, εξωτικά ταξίδια και κυνήγι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο πρίγκιπας Χάρι να παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, αλλά μην απελπίζεστε. Υπάρχουν και άλλοι γαλαζοαίματοι εκεί έξω. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται το Buisiness Insider.

Ένας τέτοιος εργένης είναι και ο Κωνσταντίνος – Αλέξιος Γλίξμπουργκ, γνωστός ως «Τίνος» στους φίλους του.

Ο Αλέξιος είναι 19 χρονών και είναι ο εγγονός του τέως βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου. Και μπορεί η μοναρχία στην Ελλάδα να καταργήθηκε το 1973, ωστόσο ο νεαρός ξέρει να ζει σαν μέλος βασιλικής οικογένειας. Στο Instagram του, που έχει συγκεντρώσει πάνω από 100.000 οπαδούς, παρουσιάζει τον πλούσιο τρόπο ζωής του, τις πολυτελείς διακοπές του, τα μοναδικά έργα τέχνης του και τη λατρεία του για το κυνήγι.

A post shared by Constantine Alexios (@alexiosgreece) on May 12, 2017 at 2:57am PDT

Επί του παρόντος, ο νεαρός σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Τζορτζτάουν στην Ουάσινγκτον. Ο Αλέξιος Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη στις 29 Οκτωβρίου 1998.

A post shared by Pavlos Crown Prince (@pavlosgreece) on Jul 2, 2017 at 3:44am PDT

Η οικογένειά του είναι πολύ κοντά με την βρετανική βασιλική οικογένεια. Μάλιστα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι ένας από τους νονούς του. Ο παππούς του Αλέξιου, τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος είναι στενός φίλος και δεύτερος ξάδερφος του πρίγκιπα Καρόλου ενώ είναι και νονός του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Η απίστευτη ζωή του εγγονού του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – Σπουδές, εξωτικά ταξίδια και κυνήγι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Παρά το γεγονός πως ο Αλέξιος – Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ, γιος του Παύλου και της Μαρί – Σαντάλ, γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, μεγάλωσε στην Αγγλία και φοίτησε στο Wellington College στο Μπερκσάιρ, από το οποίο έχουν αποφοιτήσει διάσημα ονόματα όπως ο Τζορτζ Όργουελ και ο οδηγός αγώνων Τζέιμς Χαντ. Τα δίδακτρα στο κολλέγιο αυτό ξεκινούν σήμερα από τις 9.310 λίρες.

A post shared by Marie-Chantal Of Greece (@mariechantal22) on Aug 24, 2017 at 1:17pm PDT

Ο νεαρός περνά πολύ από τον χρόνο του με τα αδέρφια του, την 21χρονη Μαρία – Ολυμπία Γλίξμπουργκ και τον 17χρονο Αχιλλέα- Ανδρέα Γλίξμπουργκ. Η αδερφή του, η οποία είναι μοντέλο της Vogue και έχει περπατήσει στην πασαρέλα του οίκου Dolce & Gabbana, έχει επίσης φανατικό κοινό στα social media.

A post shared by Constantine Alexios (@alexiosgreece) on May 2, 2018 at 10:05am PDT

Ο Αλέξιος-Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ γιόρτασε τα 18α γενέθλιά του, με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο από ότι τα συνηθισμένα παιδιά. Έκανε ένα πάρτι με θέμα την «Ημέρα των Νεκρών» στο ιδιωτικό κλαμπ Albert’s, όπου τα μέλη πληρώνουν 650 λίρες ανά έτος, συν ένα τέλος συμμετοχής 250 λιρών.

A post shared by Constantine Alexios (@alexiosgreece) on Oct 31, 2016 at 11:37am PDT

Κρίνοντας από τη σελίδα της μητέρας του στο Instagram, ο Αλέξιος-Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ έλαβε ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο γενεθλίων.

Happy birthday Tino

A post shared by Marie-Chantal Of Greece (@mariechantal22) on Oct 29, 2016 at 6:14am PDT

Όταν δεν σπουδάζει, ο 19χρονος Αλέξιος-Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ περνά τον χρόνο του ταξιδεύοντας στον κόσμο με στυλ. Επί του παρόντος, και έχοντας τελειώσει η εξεταστική περίοδος, βρίσκεται στο Harbour Island στις Μπαχάμες. Και δεν είναι η πρώτη του επίσκεψη στις Μπαχάμες. Το 2016, μαζί με τους φίλους του είχαν βρει ένα εγκαταλελειμμένο αεροπλάνο στον ωκεανό.

Well, my last final is done! Let’s go Harbour, sink a few Sands, until we see a Giacometti shadow

A post shared by Constantine Alexios (@alexiosgreece) on May 13, 2018 at 3:09pm PDT

A post shared by @sam__regan on Feb 19, 2017 at 11:09am PST

Άλλο αγαπημένο του χόμπι είναι το κυνήγι και ο Αλέξιος-Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από κυνηγετικές εξορμήσεις στο Γιορκσάιρ.

A post shared by Constantine Alexios (@alexiosgreece) on Aug 20, 2017 at 12:59pm PDT

Είναι επίσης καλλιτεχνική φύση. Του αρέσει να ζωγραφίζει, να παίζει πιάνο ή και κιθάρα.

A post shared by Constantine Alexios (@alexiosgreece) on Apr 14, 2017 at 3:40am PDT

A post shared by Constantine Alexios (@alexiosgreece) on Mar 23, 2017 at 11:07am PDT

Φαίνεται πως ο νεαρός έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του μέχρι να τουλάχιστον όσον αφορά στην εργένικη ζωή, μέχρι να βρει το άλλο του μισό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ