H κόρη του Βλάσση Μπονάτσου στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο» -Στη σκηνή ως μαθήτρια [εικόνες] - iefimerida.gr

H κόρη του Βλάσση Μπονάτσου στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο» -Στη σκηνή ως μαθήτρια [εικόνες]

H Zένια Μπονάτσου και η Ζωή Λάσκαρη/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν είσαι στην αρχή της επαγγελματικής σου πορείας, ψάχνεις την μεγάλη ευκαιρία για να αναδείξεις το ταλέντο σου και τις ικανότητές σου.

Μπορεί αυτή να αργήσει να εμφανιστεί ή να έρθει αμέσως. Η υποκριτική θέλει να επιστρατεύσεις ένα μεγάλο μέρος της ψυχικής σου δύναμης για να μπορέσεις να την υπηρετήσεις και να διαπρέψεις σε αυτή. Θέλει καλή σχέση με το σώμα, μελέτη και προσήλωση. Η Ζένια Μπονάτσου δείχνει αποφασισμένη να κάνει καριέρα στο χώρο της υποκριτικής και η πρώτη μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία για εκείνη είναι ήδη εδώ.

Η Ζένια Mπονάτσου θα έχει τον δικό της ρόλο στην θεατρική μεταφορά του έργου «Χτυποκάρδια στο θρανίο» που θα ανέβει την θεατρική σεζόν που έρχεται στο Θέατρο Ήβη. Η Κατερίνα Γερονικολού θα υποδυθεί την «Λίζα Πετροβασίλη», ενώ στο ρόλο του «καθηγητή Δημήτρη Παπαδόπουλου» θα δούμε τον Ορέστη Τζιόβα. Oι πρώτες φωτογραφίες ήρθαν στη δημοσιότητα.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της Ζένιας Μπονάτσου από το νέο της ρόλο στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ