Μωρό τριών μηνών ξεψύχησε σε πάρκινγκ στη Λαμία - iefimerida.gr

Μωρό τριών μηνών ξεψύχησε σε πάρκινγκ στη Λαμία

ΕΚΑΒ/ Φωτογραφία: INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα μωράκι τριών μηνών στη Λαμία.

Συγκεκριμένα, ένα νεαρό ζευγάρι Ουκρανών ταξίδευε προς Αθήνα, μαζί με τα δυο παιδιά τους, ένα αγοράκι τριών ετών περίπου και ένα μωρό μόλις τριών μηνών.

Στις 11:30′ το βράδυ σταμάτησαν σε πάρκινγκ στη Λαμία για να φάνε κάτι και να ξεκουραστούν.

Το νεαρό ζευγάρι με τα παιδιά κοιμήθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο. Όταν ξύπνησαν λίγο πριν τη 1:00′ μετά τα μεσάνυχτα, διαπίστωσαν ότι το μωρό τους δεν ήταν καθόλου καλά.

Όπως είπαν έντρομοι στο ΕΚΑΒ και στην αστυνομία, που ζήτησαν βοήθεια, το μωρό είχε μελανιάσει και έβγαζε αφρούς από το στόμα.

Οι γονείς ξεκίνησαν για το νοσοκομείο Λαμίας με τη συνοδεία περιπολικού, ενώ στο δρόμο λίγο αργότερα στο ύψος της Αγίας Παρασκευής τους παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οταν έφτασαν στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας το μωρό ήταν χωρίς ζωτικά σημάδια. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το επαναφέρουν, αλλά το βρέφος είχε ήδη «σβήσει».

Αν και όλα δείχνουν παθολογικά αίτια, η νεκροψία νεκροτομή είναι αυτή που θα δείξει από τι «έφυγε» το μόλις τριών μηνών μωράκι.

Πηγή:lamiareport.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λαμία μωρό θάνατος νοσοκομείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ