Στον Παυλόπουλο ο Αλέξης Τσίπρας στις 2 το μεσημέρι - iefimerida.gr

Στον Παυλόπουλο ο Αλέξης Τσίπρας στις 2 το μεσημέρι

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, την επομένη της συμφωνίας στο Eurogroup για επιμήκυνση του ελληνικού χρέους.

Η συνάντηση θα γίνει στις 2 μ.μ., στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για τα αποτελέσματα της χθεσινής 9ωρης συνεδρίασης του Eurogroup, η οποία κατέληξε σε συμφωνία με την Ελλάδα για επιμήκυνση του χρέους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται για διάγγελμα, προκειμένου να παρουσιάσει στον ελληνικό λαό τη συμφωνία.

Εν τω μεταξύ, για τις 6 το απόγευμα προγραμματίζεται να συνεδριάσει -εκτός απροόπτου- η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναμένεται να λάβει χαρακτηριστικά εκδήλωσης-φιέστας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΚΟ δεν θα συνεδριάσει στη Γερουσία στη Βουλή, αλλά σε άλλο μέρος που αναζητείται αυτή την ώρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν γίνει τηλεφωνήματα στους βουλευτές επαρχίας ώστε να επιστρέψουν στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ