Επιφυλάξεις Λαγκάρντ για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους μακροπρόθεσμα - iefimerida.gr

Επιφυλάξεις Λαγκάρντ για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους μακροπρόθεσμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε ότι συμμερίζεται και αυτή την αίσθηση των ευρωπαίων ιθυνόντων πως πρόκειται για ιστορική στιγμή υπενθυμίζοντας ότι τα τελευταία χρόνια η ευρωζώνη έζησε δύσκολες στιγμές.

Η Κριστίν Λαγκάρντ ανέφερε ότι το ΔΝΤ χαιρετίζει τα μέτρα που έλαβε η Ελλάδα και ότι σημειώνει την δέσμευση των εταίρων της Ελλάδας στην ευρωζώνη να λάβουν αν απαιτηθεί και νέα μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, όμως, η Κριστίν Λαγκάρντ τόνισε πως, αν και το ΔΝΤ έχει πίστη στη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους στο μεσοπρόθεσμο, οι ασάφειες των μέτρων μακροπρόθεσμα αποτελούν πρόβλημα. Tέλος, συμπλήρωσε πως οι Ευρωπαίοι εταίροι είναι προσηλωμένοι στη λήψη επιπλέον μέτρων, αν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κριστίν Λαγκάρντ Eurogroup
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ