ΠΑΟΚ: Με 27 ποδοσφαιριστές και τον Ζαμπά για προετοιμασία στην Ολλανδία - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ: Με 27 ποδοσφαιριστές και τον Ζαμπά για προετοιμασία στην Ολλανδία

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ, που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία και το Χορστ για το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Στην αποστολή του «Δικεφάλου», που θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής με πτήση προς το Ντίσελντορφ και από εκεί θα φτάσει οδικώς στο Χορστ, συμμετέχουν 27 ποδοσφαιριστές και ο Λέο Ζαμπά, ο οποίος δεν είναι στο επίσημο ΔΤ από την στιγμή που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο Λουτσέσκου στο Χορστ όπου ο ΠΑΟΚ θα καταλύσει στις εγκαταστάσεις του Park Hotel θα έχει μαζί του τους: Γλύκο, Πασχαλάκη, Ρέι, Σιαμπάνη, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζά, Χατσερίδη, Μιχόγεβιτς, Βιεϊρίνια, Λεβέκ, Μάτος , Κίτσιου, Χαρίση, Μουλέν, Μαουρίσιο, Κάνιας , Μπαλογιάννη, Σάχοφ, Λάμπρου, Ενρίκε , Λημνιό , Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Μυστακίδη, Κουλούρη.

Εκτός από τον Δημήτρη Χατζηισαΐα στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ούτε ο Τζάλμα Κάμπος για τον οποίο από την Τετάρτη (20/6) έχει γίνει γνωστό ότι θα προχωρήσει το θέμα της παραχώρησής του στην Αλάνισπορ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ προετοιμασία Ολλανδία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ