Έξι ετών γίνεται σήμερα το Twitter - iefimerida.gr

Έξι ετών γίνεται σήμερα το Twitter

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από έξι χρόνια ήταν, όταν το μικρό μπλε πουλί του Τwitter, άρχισε να τιτιβίζει δειλά-δειλά χωρίς τότε να μπορεί κάποιος να προβλέψει, ότι θα «πετούσε τόσο ψηλά» και η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Twitter, θα απογειωνόταν.

Το Τwitter, σήμανε την αφετηρία μιας νέας εποχής στα social media, που συμπεριελάμβανε την είδηση, το σχόλιο, το αστείο ή την άποψη του καθενός, μέσα σε 140 χαρακτήρες.

Το πρώτο tweet του δημιουργού του, Jack Dorsey, έλεγε «φτιάχνω το twitter μου». Σήμερα μισό δισεκατομμύριο χρήστες κάνουν «tweet» καθημερινά ανεβάζοντας το δίκτυο πολύ ψηλά σε επισκεψιμότητα και δίνοντάς του δύναμη άσκησης επιρροής και... εξουσίας στην κοινή γνώμη.

Το twitter να θυμήσουμε, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο όχι μόνο στην εξάπλωση των διαδηλώσεων των αγανακτισμένων ανά τον κόσμο αλλά και στην εξέγερση του Αραβικού κόσμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ