Σάλος με tweet του Πίτερ Φόντα: Ο Μπάρον Τραμπ να μπει σε κελί με παιδεραστές - iefimerida.gr

Σάλος με tweet του Πίτερ Φόντα: Ο Μπάρον Τραμπ να μπει σε κελί με παιδεραστές

Ο Μπάρον Τραμπ με τους γονείς του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε ένα χυδαίο tweet του Πίτερ Φόντα στο οποίο έλεγε ότι θα πρέπει «να αρπάξουν τον Μπάρον Τραμπ [τον 12χρονο γιο του προέδρου των ΗΠΑ] από την αγκαλιά της μάνας του και να τον ρίξουν σε κλουβί με παιδεραστές».

Ο υποψήφιος για δύο Όσκαρ ηθοποιός ζήτησε μερικές ώρες αργότερα συγνώμη για το παραλήρημά του στο Τwitter, διευκρινίζοντας ότι είχε οργιστεί με την πρακτική διαχωρισμού των παιδιών των παράτυπων μεταναστών από τους γονείς τους στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.

Στην επίμαχη ανάρτησή του ανέφερε: «Θά 'πρεπε να αρπάξουμε τον Μπάρον Τραμπ από την αγκαλιά της μάνας του και να τον βάλουμε σε ένα κελί με παιδεραστές. Να δούμε τότε αν η μητέρα του θα ορθώσει το ανάστημά της απέναντι στον τεράστιο μ@λ@κ@ που πήγε και παντρεύτηκε».

Σάλος με tweet του Πίτερ Φόντα: Ο Μπάρον Τραμπ να μπει σε κελί με παιδεραστές | iefimerida.gr 0

Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, ο ίδιος την διέγραψε μετά το σάλο που προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διευκρινίζοντας ότι η οργή του δεν δικαιολογεί αυτού του είδους τη συμπεριφορά:

«Έκανα μια άκρως ανάρμοστη και χυδαία ανάρτηση για τον πρόεδρο και την οικογένειά του, επηρεασμένος από τις φρικτές εικόνες που είδα στην τηλεόραση.

Όπως πολλοί Αμερικανοί, ταράχτηκα πολύ βλέποντας παιδιά να απομακρύνονται βίαια από τις οικογένειές τους στα σύνορα, αλλά το παράκανα. Ήταν λάθος μου και το μετάνιωσα σχεδόν αμέσως. Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια Τραμπ για τα λόγια μου και τον πόνο που μπορεί να τους προκάλεσα».

Σάλος με tweet του Πίτερ Φόντα: Ο Μπάρον Τραμπ να μπει σε κελί με παιδεραστές | iefimerida.gr 1

Ωστόσο, ο απόηχος του χυδαίου μηνύματος έφθασε μέχρι τον Λευκό Οίκο. Η εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ, Στέφανι Γκρίσαμ χαρακτήρισε «αρρωστημένη κι απαράδεκτη» την ανάρτηση, διευκρινίζοντας ότι έχει ενημερωθεί και η Μυστική Υπηρεσία. Ενώ ο ετεροθαλής αδελφός του Μπάρον, Ντόναλντ τζούνιορ απάντησε μέσω Twitter στον Πίτερ Φόντα χαρακτηρίζοντάς τον «αρρωστημένο άτομο».

«Δεν πίστευα ότι ήταν εφικτό, αλλά ο @iamfonda βρήκε τον τρόπο να γίνει εξίσου αηδιαστικός με την αδελφή του Τζέιν, όταν εκείνη στεκόταν στο πλευρό του εχθρού στο Βιετνάμ. Δεν υπάρχει τίποτε πιο κακό απ’ το να εύχεσαι το βιασμό ενός νεαρού αγοριού από παιδεραστές. Υπάρχει ειδική θέση στην κόλαση...», σχολίασε.

I didn’t think it was possible but @iamfonda found a way to be as disgusting as his sister Jane was when she stood with the enemy in Vietnam.

Doesn’t get more vile than wishing for a young boy to be raped by pedophiles.

There’s a special place in hell...

Cc: @SonyPictures

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ