Καρφιά Αλογοσκούφη σε Παπαθανασίου για το Έλλειμμα - iefimerida.gr

Καρφιά Αλογοσκούφη σε Παπαθανασίου για το Έλλειμμα

Καρφιά Αλογοσκούφη σε Παπαθανασίου για το Έλλειμμα του 2009
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο υπόμνημα που κατέθεσε χθες ο Γιώργος Αλογοσκούφης στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής υποστηρίζει πως δεν είχε καμία ανάμειξη, ούτε γνώριζε τις συνθήκες εκτέλεσης του Προϋπολογισμού του 2009 αλλά και τη δια- μόρφωση του ελλείμματος εκείνης της χρονιάς.

Ο πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών επί διακυβέρνησης ΝΔ επικαλέστηκε το γεγονός ότι είχε αποχωρήσει από την κυβέρνηση στις αρχές του ίδιου χρόνου, ρίχνοντας ουσιαστικά το μπαλάκι στον αντικαταστάτη του Γιάννη Παπαθανασίου, αρνείται όμως κάθε ανάμειξη της ΝΔ στην παραποίηση του ελλείμματος.

Παράλληλα επιτίθεται και στην κυβέρνηση Παπανδρέου αναφέροντας «παραποίηση στατιστικών στοιχείων καταγγέλθηκε για την κυβέρνηση Παπανδρέου, με την πρόχειρη και αστήρικτη αναθεώρηση του Οκτωβρίου του 2009». Προσθέτει μάλιστα πως οι χειρισμοί της της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και όχι οι πολιτικές της κυβέρνησης Καραμανλή, οδήγησαν την Ελλάδα στη δίνη της κρίσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ