Σοκ: Δολοφόνησαν πασίγνωστη Τουρκάλα τραγουδίστρια [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκ: Δολοφόνησαν πασίγνωστη Τουρκάλα τραγουδίστρια [εικόνες]

Η Τουρκάλα τραγουδίστρια Χατσέρ Τουλού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρή από τα πυρά αγνώστων έπεσε μία πολύ γνωστή τραγουδίστρια της Τουρκίας, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Αλικαρνασσό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 40χρονη Χατσέρ Τουλού, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην γείτονα χώρα και της οποίας το πιο δημοφιλές τραγούδι έχει πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, ήταν μία από τους δύο που σκοτώθηκαν σε επίθεση που σημειώθηκε στο Μπόντρουμ της δυτικής Τουρκίας.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης λένε πως ένα όχημα σταμάτησε έξω από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Medusa, προτού ένας οπλισμένος εισέλθει στο κτίριο και ανοίξει πυρ κατά αγνώστων. Το δεύτερο άτομο που σκοτώθηκε πιστεύεται ότι είναι ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης ενώ 4 ακόμη άτομα έχουν τραυματιστεί.

A post shared by Hacer Tülü Official (@hacertuluofficial) on Jun 16, 2018 at 7:35pm PDT

Η αστυνομία έχει κάνει ήδη 4 συλλήψεις, αφότου μελέτησε τις κάμερες κλειστού κυκλώματος και αναγνώρισε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε.

A post shared by Club Medusa Bodrum (@clubmedusabodrum) on May 19, 2018 at 5:25am PDT

A post shared by Hacer Tülü Official (@hacertuluofficial) on May 21, 2018 at 7:11am PDT

A post shared by Club Medusa Bodrum (@clubmedusabodrum) on Jun 1, 2018 at 7:20pm PDT


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ