Γραμμωμένη με τέλειες αναλογίες -Η Μαρία Ανδρούτσου ποζάρει με μπικίνι κι εμείς της βγάζουμε το καπέλο [εικόνες] - iefimerida.gr

Γραμμωμένη με τέλειες αναλογίες -Η Μαρία Ανδρούτσου ποζάρει με μπικίνι κι εμείς της βγάζουμε το καπέλο [εικόνες]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λένε πολλά για τον χρόνο: ότι το πέρασμά του είναι αδυσώπητο, ότι τις περισσότερες φορές μας αλλάζει προς το χειρότερο, ότι εξαφανίζει την φρεσκάδα και αφήνει πίσω του παραπανίσια κιλά και ρυτίδες.

Ολα αυτά, ναι, μπορεί να συμβούν. Μπορεί, όμως, και όχι. Yπάρχουν γυναίκες που με τον χρόνο, βελτίωσαν ό,τι δεν τους άρεσε στον εαυτό τους και έγιναν η καλύτερη εκδοχή του. Μια ηθοποιός, ιδιαιτέρως συμπαθής στο κοινό, είναι μια τέτοια περίπτωση.

Η Μαρία Ανδρούτσου, ή αλλιώς η «Μανίνα» της σειράς Λίφτινγκ, η «Τάμυ» των Σαββατογεννημένων και η «Ξανθίππη» του «50-50» έχει καταφέρει να χτίσει ένα υπέροχο, γραμμωμένο σώμα.

Τι κι αν το βάρος της να πέρασε πολλές διακυμάνσεις μέσα στο χρόνο: εκείνη κατάκτησε τις αναλογίες που πάντα ήθελε και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει. H Mαρία Ανδρούτσου σε παλαιότερες συνεντεύξεις της έχει αποκαλύψει ότι έχασε τα περιττά κιλά με βελονισμό. Μέσα σε τέσσερις μήνες η ηθοποιός απαλλάχθηκε από 13 κιλά.

Η Μαρία Ανδρούτσου ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Αποφεύγει τα βαριά γεύματα και το junk food, πίνει πολύ νερό και λέει όχι στο αλκοόλ. Ετσι συντηρεί το πραγματικά θεαματικό αποτέλεσμα της προσπάθειάς της.

Δείτε την Μαρία Ανδρούτσου να ποζάρει με μπικίνι, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ