Viral: Το απίστευτα απλό κόλπο για να απλώσετε τα μωρουδιακά φορμάκια [εικόνα]

Το άπλωμα των ρούχων στην απλώστρα είναι μια κουραστική δουλειά που δεν αρέσει σε όλους και ειδικά στους νέους γονείς με τα άπειρα μωρουδίστικα ρουχαλάκια που λερώνονται στο λεπτό.

Ευτυχώς, όμως, ένας γονέας βρήκε το κόλπο που μπορεί να κάνει το άπλωμα λίγο πιο εύκολο.

Το τρικ είνια να κρεμά κανείς τα μωρουδιακά φορμάκια με το κάτω μέρος και μάλιστα με τα κουμπάκια που έχουν συνήθως τα ρουχαλάκια αυτά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν απαιτούνται μανταλάκια.

Το κόλπο παρουσιάστηκε σε φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στη σελίδα Nubs & Bumps στο Facebook, και τίτλο: «Ω Θεέ μου, γιατί κανείς δεν μου είχε πει το τρικ αυτό νωρίτερα;».

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει γίνει viral με πάνω από 55.000 σχόλια και 16.000 likes. Πολλά από τα σχόλια προέρχονταν από γονείς που επαινούσαν την ιδέα και άλλους που έλεγαν πως το έκαναν ήδη οι ίδιοι.

«Δεν το έχω κάνει, αλλά φαίνεται πως είναι μια πολύ καλή ιδέα που γλυτώνεις τον κόπο να βάζει και να βγάζεις τα μανταλάκια» έγραψε κάποιος.

Κάποιοι μάλιστα πρότειναν, για εξοικονόμηση χρόνου, να κουμπώνει κανείς μόνο το ένα από τα κουμπάκια και όχι όλα. «Μόνο το μεσαίο κουμπί όχι και τα τρία. Κανείς δεν έχει χρόνο για όλα» έγραψε κάποιος.

Φαίνεται όμως πως υπάρχουν και κάποιοι που δεν την θεωρούν καθόλου καλή ιδέα. «Ω Θεέ μου. Πόση ώρα θα χρειάζεται για να κουμπώσει κανείς όλα αυτά τα κουμπιά! Καμία μαμά ή μπαμπάς που του λείπει ύπνος δε θα το κάνει αυτό» σχολίασε κάποιος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ