Τζανακόπουλος: Κατ' εντολήν και με πλήρη κάλυψη Μητσοτάκη οι προπηλακισμοί στελεχών - iefimerida.gr

Τζανακόπουλος: Κατ' εντολήν και με πλήρη κάλυψη Μητσοτάκη οι προπηλακισμοί στελεχών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες διαστάσεις παίρνει η κόντρα της κυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία με αφορμή το Μακεδονικό, καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έφθασε στο σημείο να κατηγορήσει τον αρχηγό της ΝΔ ότι δίνει εντολές για τους προπηλακισμούς των στελεχών του Σύριζα.

Προσθέτοντας όμως ότι οι εντολές έχουν δοθεί... δια της σιωπής του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η δήλωση του κυρίου Τζανακόπουλου έχει ως εξής: «Η σιωπή του κ. Μητσοτάκη συνεπάγεται ότι τα περιθωριακά περιστατικά των τελευταίων ημερών οργανώνονται κατ’εντολήν και με την πλήρη κάλυψή του. Με τη στάση του νομιμοποιεί αντικειμενικά τη φασιστική ρητορεία και πρακτικές. Είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον ακροδεξιό εκφυλισμό της ΝΔ» σημείωσε ο Δ. Τζανακόπουλος.

«Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της ΝΔ δεν θα ακολουθήσει την ηγεσία της και μερίδα του τύπου που υποστηρίζει τη χρυσαυγίτικη μετάλλαξη του ιστορικού κόμματος της κεντροδεξιάς. Οι προβοκατόρικες ενέργειες των τελευταίων ημερών δεν μπορούν να δημιουργήσουν εικόνα εθνικού διχασμού, πρόσθεσε.

«Η συμφωνία βρίσκει σύμπασα τη διεθνή κοινότητα στο πλευρό των χωρών που βάζουν τέλος σε μια διένεξη που κόστισε και στις δυο πολύ. Οι δυνάμεις στις δυο χώρες που εχθρεύονται τη συμφωνία, έχουν κοινή βάση επιχειρημάτων: Πατριδοκαπηλία, αλλοίωση της Ιστορίας και άκρατο λαϊκισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ