Η επανεμφάνιση της Δήμητρας Λιάνη: Ο έρωτάς μου με τον Ανδρέα ήταν συναρπαστικός [βίντεο] - iefimerida.gr

Η επανεμφάνιση της Δήμητρας Λιάνη: Ο έρωτάς μου με τον Ανδρέα ήταν συναρπαστικός [βίντεο]

Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξομολογήσεις για τη σχέση της με το Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και για τα όσα βίωσε δίπλα του, κάνει η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου.

Σε εμφάνισή της στην εκπομπή Πρωϊνό του ΑΝΤ1, παραδέχθηκε ότι «ήταν πέρα πάσης φαντασίας ότι θα γινόμουν γυναίκα του Ανδρέα. Ήταν ένας έρωτας συναρπαστικός, δεν με ενδιέφερε το που θα πήγαινε».

«Με μεταχειρίστηκαν αισχρά τα ΜΜΕ»

Θυμήθηκε όσα έγραφαν για εκείνη: «Είδα τον εαυτό μου σε άσχημα πρωτοσέλιδα. Τότε δεν είχε βγει ο νόμος των προσωπικών δεδομένων. Με μεταχειρίστηκαν με αισχρό τρόπο. Ο Ανδρέας είχε μια γραμμή. Δεν κάνεις ποτέ μήνυση στον Τύπο. Ήταν φορές που ήθελα να κινηθώ νομικά, αλλά μου έλεγε άστο».

«Αυθόρμητο το νεύμα»

Για το περίφημο νεύμα του Α. Παπανδρέου στη σκάλα του αεροπλάνου η Δήμητρα Λιάνη είπε: «Το νεύμα προϋπόθετε εκείνη την εποχή κότσια χοντρά. Οι άντρες αυτοί σπανίζουν σήμερα. Το νεύμα δεν το είχαμε συνεννοηθεί, ήταν αυθόρμητο».

Αποκάλυψε ότι με την οικογένεια Παπανδρέου δεν έχει καμία σχέση. «Ήμουνα η κακιά εγώ γι’ αυτούς...» είπε με πικρό χαμόγελο.

«Προτίμησα να μείνω μόνη μου μετά τον Ανδρέα»

Για την ζωή της μετά τον Α. Παπανδρέου εξομολογήθηκε: «Το μετά ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Ήταν πολύ ψηλά ο πήχης που είχα ανεβάσει. Το πιο δύσκολο είναι να μένεις μόνος σου. Μετά από κάποιες δυσάρεστες προσπάθειες προτίμησα να μείνω μόνη μου».

«Ζω με ελάχιστα σήμερα»

Όσο για την ζωή της σήμερα; «Δεν τα έχω όλα λυμένα. Τίποτα δεν ήταν εύκολο, ήρθαν απανωτά ένα σωρό προβλήματα. Ζω κι εγώ όπως όλοι οι άνθρωποι σήμερα, με τα ελάχιστα που παίρνουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ