Το σχόλιο του Αλέξη Κούγια για τον φημολογούμενο γάμο της Εύης Βατίδου - iefimerida.gr

Το σχόλιο του Αλέξη Κούγια για τον φημολογούμενο γάμο της Εύης Βατίδου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το διαζύγιό του με την Εύη Βατίδου αλλά και το ενδεχόμενο η πρώην σύζυγός του να παντρευτεί ξανά, μίλησε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Μιλώντας στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Έχασα πολύ από την προβολή της προσωπικής μου ζωής, πιθανό να κέρδισε η γυναίκα μου. Τη δικαστική διαμάχη τη χρηματοδοτούσαν -γιατί η ίδια δεν είχε τα χρήματα να το κάνει- κάποιοι επώνυμοι συνάδελφοί μου. Θα έπαιρναν το 30% από όσα χρήματα θα κέρδιζε. Ουσιαστικά θα οδηγούσαν σε κατάσχεση την περιουσία μου, την περιουσία των παιδιών μας. Αν δεν είχα ιώβεια υπομονή και αν δεν είχα συνειδητοποιήσει τον ρόλο μου σαν πατέρα, όλα αυτά τα χρόνια θα ήμασταν στα δικαστήρια. Δώδεκα χρόνια δεν πάτησα σε δικαστήριο με αντίδικο την πρώην σύζυγό μου. Ήμουν εγώ ο χαμένος».

Και προσέθεσε: «Όταν δεν θες να γυρίσεις στο σπίτι σου το βράδυ, είναι μονόδρομος ο χωρισμός. Ποτέ δεν θα μιλήσω για την πραγματική αιτία του χωρισμού μου. Δεν υπήρξε ποτέ από την πλευρά της πρώην γυναίκας μου μια ανηθικότητα, δεν υπήρξε ποτέ κακή δική μου συμπεριφορά, όμως, να μη σου τύχει στο σπίτι σου να συμβεί αυτό που συνέβη στο δικό μου σπίτι».

Οσον αφορά στο ενδεχόμενο ενός νέου γάμου της πρώην συζύγου του, ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθαρίζει: «Θα ήταν εξαιρετική εξέλιξη για την πρώην γυναίκα μου να κάνει νέα σχέση και μακάρι να γίνει ένας γάμος. Δηλαδή η πρώην γυναίκα μου είναι αυτή τη στιγμή 43 ετών. Μακάρι να παντρευτεί. Δεν θέλω καν να φανταστώ την πρώην γυναίκα μου να είναι μόνη της στη ζωή της».

Να σημειωθεί ότι η Εύη Βατίδου το τελευταίο διάστημα έχει σχέση με τον επιχειρηματία Γιάννη Φιξ και σύμφωνα με δημοσιεύματα ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Κούγιας Εύη Βατίδου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ