Βασιλικά γεννητούρια! Γέννησε η ξαδέρφη των πρίγκιπα Χάρι και Γουίλιαμ [εικόνες] - iefimerida.gr

Βασιλικά γεννητούρια! Γέννησε η ξαδέρφη των πρίγκιπα Χάρι και Γουίλιαμ [εικόνες]

Οι Μάικ και Ζάρα Τίνταλ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γεννητούρια στη βασιλική οικογένεια! Το δεύτερο παιδί της έφερε στον κόσμο η Ζάρα Τίνταλ, η ξαδέρφη του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Το νεογέννητο κοριτσάκι ζυγίζει 4,16 κιλά και γεννήθηκε στο μαιυευτήριο Stroud Maternity Unit στο Stroud της Αγγλίας. Το όνομα της μικρής δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ενώ ο πατέρας της, Μάικ Τίνταλ ήταν παρών στη γέννηση.

Το ζευγάρι στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Φωτογραφία: AP

«Η βασίλισσα, ο δούκας του Εδιμβούργου, η πριγκίπισσα, ο Μαρκ Φίλιπς και οι γονείς του Μάικ, κύριος Φίλιπ και κυρία Λίντα Τίνταλ, έχουν ενημερωθεί και είναι χαρούμενοι με τα νέα» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Αυτό είναι το δεύτερο παιδί της Ζάρα Τίνταλ, μετά την 4χρονη κόρη της Μία Γκρέις. Το νέο μωρό είναι επίσης το 4ο αγγόνι της πριγκίπισσας Άννας, της μητέρας της Ζάρα, και το 7ο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Ζάρα με την 4χρονη κόρη της Μία Γκρέις. Φωτογραφία: AP

Το δεύτερο παιδί της Ζάρα έρχεται μόλις δύο μήνες μετά τη γέννηση ενός ακόμη βασιλικού μωρού, του πρίγκιπα Λούις των Γουίλιαμ και Κέιτ. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει πως περίμενε ακόμη ένα μωρό την άνοιξη του 2017, αλλά δυστυχώς ανακοίνωσαν τον Δεκέμβριο του 2016 πως το έχασαν.

Βασιλικά γεννητούρια! Γέννησε η ξαδέρφη των πρίγκιπα Χάρι και Γουίλιαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η εγγονή της βασίλισσας και ο Μάικ Τίνταλ (αστέρι του ράγκμπι) παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2011, λίγους μήνες μετά το γάμο του Γουίλιαμ και της Κέιτ και ο γάμος τους δε θύμιζε καθόλου την χλιδή και την πολυτέλεια των βασιλικών. Είχαν μια «χαλαρή» και «ιδιωτική» τελετή στο Canongate Kirk στη Σκωτία, σύμφωνα με την Telegraph.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ