Θεοδωράκης: Tην 1η Ιουλίου αποφασίζουμε αν θα φύγουμε από το ΚΙΝΑΛ -Δεν θα κάνω όμως τα ρεπό του Καμμένου [βίντεο] - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Tην 1η Ιουλίου αποφασίζουμε αν θα φύγουμε από το ΚΙΝΑΛ -Δεν θα κάνω όμως τα ρεπό του Καμμένου [βίντεο]

Σταύρος Θεοδωράκης/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη συνάντηση των μελών του Ποταμιού την 1η Ιουλίου παρέπεμψε ο Σταύρος Θεοδωράκης για τις αποφάσεις σε σχέση με παραμονή ή αποχώρηση από το Κίνημα Αλλαγής.

«Το Κίνημα Αλλαγής είναι πιο συντηρητικό κίνημα από αυτό που θέλαμε» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε: «Δεν μπήκαμε για να σιγουρέψουμε κάποια θέση, μπήκαμε μήπως σπρώξουμε τις παλαιότερες δυνάμεις στον νεωτερισμό».

«Δεν θα κάνω τα ρεπό του Καμμένου»

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αρνήθηκε ότι θα προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ ή στη ΝΔ εάν αποχωρήσει από το Κίνημα Αλλαγής.

«Ένας αρχηγός που τόλμησε να βγει μόνος του και να ιδρύσει άλλο κόμμα, πεθαίνει μαζί με το κόμμα του. Αν το κόμμα του πεθάνει. Όμως η περίπτωσή μου δεν είναι αυτή. Πιστεύω ότι το Ποτάμι δε θα πεθάνει», δήλωσε. Διέψευσε δε και το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας: «Δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω τα ρεπό του Καμμένου στην κυβέρνηση. Μετά τις εκλογές, αν υπάρχει κάτι ωφέλιμο για την κοινωνία θα το στηρίζουμε. Όμως δε θα αντικαταστήσουμε τον Πάνο Καμμένο», επεσήμανε.

Πρόσθεσε ότι «το Ποτάμι δεν κάνει παζάρια ούτε αριστερά ούτε δεξιά» και πως βουλευτές του Ποταμιού λένε ότι «αν προσεγγίσουμε τη ΝΔ θα φύγουμε, αν προσεγγίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ θα φύγουμε».

«Καλή η συμφωνία των Πρεσπών»

Η συμφωνία των Πρεσπών είναι μια καλή συμφωνία, γιατί υπερασπίζεται τα βασικά πράγματα που λέγαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σχετικά με τη συμφωνία για το ονοματολογικό της πΓΔΜ.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Θεοδωράκης επεσήμανε την ανάγκη να κλείσουμε τα θέματά μας στον Βορρά με πάγια πατριωτική θέση και να απλώσουμε το χέρι στους βόρειους γείτονές μας. Θα ψηφίσουμε τη συμφωνία, αλλά δεν θα στηρίξουμε την κυβέρνηση, συμπλήρωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ