Το κόλπο: Πώς οι 3 Αλβανοί απέδρασαν από το ΑΤ Αργυρούπολης χωρίς να τους πάρουν χαμπάρι - iefimerida.gr

Το κόλπο: Πώς οι 3 Αλβανοί απέδρασαν από το ΑΤ Αργυρούπολης χωρίς να τους πάρουν χαμπάρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανθρωποκυνηγητό, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για την ανεύρεση των 3 Αλβανών κακοποιοών που απέδρασαν χθες τα ξημερώματα από το Α.Τ. Αργυρούπολης.

Οι τρεις επικίνδυνοι δραπέτες οι οποίοι είχαν συλληφθεί για 72 διαρρήξεις σε σπίτια των βορείων και των νοτίων προαστίων με λεία άνω των 400.000 ευρώ, κατάφεραν να κόψουν τα σίδερα του παραθύρου του κελιού τους, που βρισκόταν στον πρώτο όροφο του αστυνομικού τμήματος, να ανοίξουν μια τρύπα 30χ30 και να κατέβουν με τη βοήθεια των υδροροών στο ισόγειο και να διαφύγουν.

Οι τρεις αστυνομικοί που βρίσκονταν στο ΑΤ εκείνες τις ώρες και σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για απελευθέρωση κρατουμένων, δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες οι τρεις κακοποιοί είχαν αφήσει τη βρύση ανοιχτή προκειμένου να καλύπτονται όλοι οι θόρυβοι που έκαναν για να κόψουν τα σίδερα.

Καλλιακμάνης: Κούφια τα κάγκελα, ελλείψεις προσωπικού

Ο πρόεδρος των αστυνομικών ν/α Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης βρέθηκε λίγη ώρα μετά την απόδραση στο πλευρό των συναδέλφων του στο ΑΤ της Αργυρούπολης. Οπως κατήγγειλε τα κάγκελα ήταν κούφια, σε ένα τμήμα δίχως αστυνομικό προσωπικό και μ' ένα δόκιμο αστυφύλακα σκοπό στην είσοδο, στην πρωινή βάρδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλβανοί δραπέτες αποδραση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ