Champions League: Οι πιθανοί αντίπαλοι της Πρωταθλήτριας ΑΕΚ - iefimerida.gr

Champions League: Οι πιθανοί αντίπαλοι της Πρωταθλήτριας ΑΕΚ

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός του ΠΑΟΚ στην σημερινή κλήρωση του πρώτου και δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League ενδιαφέρον είχε και η ΑΕΚ.

Μάλιστα, εν πολλοίς ξεκαθάρισε το τοπίο για τους πιθανούς αντιπάλους της Πρωταθλήτριας ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Κι' αυτό, διότι πλην της υποψήφιας Σάλτσμπουργκ από την Αυστρία, στην κλήρωση αναδείχθηκαν και τα ζευγάρια από τα οποία θα προκύψουν οι υπόλοιποι αντίπαλοί της. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στους υποψήφιους είναι και ο πρωταθλητής Κύπρου ΑΠΟΕΛ και ο Ερυθρός Αστέρας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, οι οποίοι μάλιστα πιθανότατα θα δώσουν μεταξύ τους τη μάχη για να φτάσουν στον γ' προκριματικό γύρο.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ:

  • Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)
  • Νικητής Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)-Κρουσέιντερς (Β. Ιρλανδία) εναντίον Νικητή Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο) - Βιντεότον (Ουγγαρία)
  • Νικητής Αστάνα (Καζακστάν) εναντίον Νικητή Σουτιέσκα (Μαυροβούνιο) - Μίντιλαντ (Δανία)
  • Νικητής Σπάρτακς Γιούρμαλα (Λετονία) - Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) εναντίον Νικητή Σούντουβα (Λιθουανία) - ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)
  • Νικητής Κορκ Σίτι (Ιρλανδία) - Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) εναντίον Νικητή Σπάρτακ Τρνάβα (Σλοβακία) - Ζρίνσκι (Βοσνία).
  • Νικητής Άλασκερτ (Αρμενία) - Σέλτικ (Σκωτία) εναντίον Νικητή Βαλούρ (Ισλανδία) - Ρόζενμποργκ (Νορβηγία)

Η κλήρωση για την ΑΕΚ θα γίνει στις 23 Ιουλίου. Τα παιχνίδια της στην γ΄προκριματική φάση του Champions League θα γίνουν στις 7-8 και 14-15 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ αντίπαλοι προκριματικά Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ