Το χειροποίητο παγωτό των αδελφών Απέργη σερβίρεται στους -14°C και είναι μοναδικό στην Αθήνα [εικόνες]

Οι αδερφοί Απέργη, ο Μάριος και ο Γιάννης, από το 2004 έχουν δημιουργήσει μια βιοτεχνία που παράγει παγωτά, συνδυάζοντας τις αξίες της διατροφικής μας παράδοσης, με τον σύγχρονο τρόπο παρασκευής HACCP, που διασφαλίζει την υγιεινή και την ποιότητα των προϊόντων.

Όπως οι ίδιοι λένε «φτιάχνουν παγωτό από το μηδέν», αγνό και καθαρό, όπως αυτό που θα παρασκευάζαμε μόνοι μας στο σπίτι.

Μέχρι σήμερα η βιοτεχνία τους, που έχει την έδρα της στα Σπάτα, προμήθευε χώρους εστίασης και ξενοδοχεία, όμως, φέτος αποφάσισαν να ανοίξουν το πρώτο τους κατάστημα για το κοινό. Θα το βρείτε στην πολυσύχναστη οδό Αθηναΐδος και θα το καταλάβετε αμέσως από τα υπέροχα χρώματά του και τα λαχταριστά παγωτά που σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε.

Διαβάστε λεπτομέρειες και δείτε φωτογραφίες, στο bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παγωτό ΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΕΡΓΗ ΠΑΓΩΤΟ -14

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ