Σχεδίασε το δικό σου αύριο – Γιατί το αύριο είναι σαν το νερό, δεν έχει σχήμα, εσύ του το δίνεις - iefimerida.gr

Σχεδίασε το δικό σου αύριο – Γιατί το αύριο είναι σαν το νερό, δεν έχει σχήμα, εσύ του το δίνεις

Η 12χρονη Γλυκερία Σκάρκου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευ αγωνίζεσθαι, ήθος, αριστεία ήταν μερικές μόνο από τις έννοιες που χρησιμοποιούνταν ευρέως στην αρχαία Ελλάδα όπου οι αθλητές δεν αγωνίζονταν για το θεαθήναι ή για κάποιο χρηματικό ποσό αλλά για την τιμή.

Οι έννοιες αυτές δείχνουν, στη σημερινή εποχή, να έχουν ξεχαστεί ή τουλάχιστον να έχουν παραγκωνιστεί. Οι νέοι άνθρωποι περνούν την ημέρα τους ανάμεσα στο σχολείο, το φροντιστήριο και τις εξωσχολικές δραστηριότητες ή «βυθισμένοι» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαζεύοντας τις ζωές των άλλων αντί να ονειρεύονται,να σχεδιάζουν το δικό τους μέλλον και να χτίζουν με όραμα ένα καλύτερο αύριο.

Όπως αυτό που ονειρεύεται εδώ και χρόνια η εταιρεία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. και το μεταλλικό φυσικό νερό «ΖΑΓΟΡΙ», με χρέος τη δημιουργία αξίας για την κοινωνία μας, την κοινωνική υπευθυνότητα και το αίσθημα αλληλεγγύης απέναντι σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, για ένα καλύτερο αύριο.

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας 18 ετών, Επικεφαλής Εθνικής Ομάδας Tennis Νέων Ανδρών

Στην προσπάθειά της να εξελίσσεται, ακόμη και στις δύσκολες συγκυρίες, ξεπερνά τα όρια μιας απλής εταιρείας και βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους κάθε στιγμή. Πρωτοστατώντας σε θέματα κοινωνικής υπευθυνότητας, το 2000 περίπου, αποφάσισε να επενδύσει στην νέα της φιλοσοφία, της αλληλεγγύης απέναντι σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Με όχημα το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ και συνοδοιπόρους επίσημους φορείς και αναγνωρισμένες μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, προσφέρει και στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά, τους γονείς, την οικογένεια, τον άνθρωπο, την κοινωνία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Κανείς δεν μπορεί εξάλλου να ξεχάσει την καμπάνια με την Action Aid για την παροχή πόσιμου νερού σε 40.000 ανθρώπους που δεν είχαν πρόσβαση μέχρι τότε.

Ο 22χρονος Χάρης Ιωάννου, Μηχανικός Υπολογιστών


Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, πάντα δίπλα στον άνθρωπο και τις ανάγκες του, αφιερώνει την καινούρια του καμπάνια σε ιστορίες νέων ανθρώπων με όραμα και ελπίδα και μήνυμα «το αύριο είναι σαν το νερό, δεν έχει σχήμα, εσύ του το δίνεις».

Ο Στέλιος Κερασίδης



Πρόκειται για νέα παιδιά που με τις ιστορίες τους, γεμάτες όραμα, θέλουν να εμπνεύσουν τους νέους να μην τα παρατούν ποτέ και να πιστεύουν στο καλό που έχουν μέσα τους. Γιατί όταν έχουμε το καλό μέσα μας, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τους νέους αυτούς ανθρώπους, να φτιάξουν την Ελλάδα του αύριο. Την Ελλάδα που θα μας κάνει, για άλλη μία φορά, υπερήφανους.

Η 12χρονη Γλυκερία Σκάρκου

Ο 18χρονος Αλέξανδρος Σκορίλας, είναι επικεφαλής της Εθνικής Ομάδας Tennis Νέων Ανδρών και κάθε μέρα ξυπνά πολύ νωρίς για να προπονηθεί.

Ο 22χρονος Χάρης Ιωάννου είναι Μηχανικός Υπολογιστών, εφευρέτης αλλά και ο νεότερος βραβευμένος επιστήμονας και πιστεύει πως η «καινοτομία θέλει δημιουργία και όραμα».

Σχεδίασε το δικό σου αύριο – Γιατί το αύριο είναι σαν το νερό, δεν έχει σχήμα, εσύ του το δίνεις  | iefimerida.gr 4

Ο μόλις 5,5 χρονών Στέλιος Κερασίδης έχει 3 παγκόσμια και2 πανελλήνια βραβεία σε πιανιστικούς διαγωνισμούς, χάρη στην επίπονη προσπάθεια και την επιμονή του, γνωρίζοντας πως το αύριό του θα έχει κι αυτό τρελούς ρυθμούς, αλλά δεν μετανιώνει ούτε στιγμή.

Και τέλος, η 12χρονη Γλυκερία Σκάρκου που κατέχει την τρίτη θέση στον ημιμαραθώνιο 5 χιλιομέτρων Αθήνας, της οποίας η ζωή κινείται ανάμεσα στο σχολείο και το τρέξιμο, πολύ τρέξιμο. Αλλά γι’ αυτήν ένας είναι ο στόχος. Η κορυφή.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ δεν είναι μόνο ένα ποιοτικό προϊόν. Πίσω του κρύβεται μια εταιρεία που προσφέρει και στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά και όλους όσους έχουν ανάγκη. Για ένα αύριο που θα το φτιάξουμε εμείς. Γιατί «το αύριο είναι σαν το νερό, δεν έχει σχήμα, εσύ του το δίνεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ