Μαλλιά κουβάρια Ιεροσόλυμα - Αμβρόσιος για τον... ύπνο του Θεόφιλου - iefimerida.gr

Μαλλιά κουβάρια Ιεροσόλυμα - Αμβρόσιος για τον... ύπνο του Θεόφιλου

Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενοχλημένη φαίνεται να είναι η Εκκλησία, και πιο συγκεκριμένα τα Ιεροσόλυμα με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο,ο οποίος είχε προ ημερών δημοσιεύσει φωτογραφία του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλου να κοιμάται, η οποία συνοδευόταν με καυστικά σχόλια τού ιδίου.

Όπως δημοσιεύει το amen.gr, «πολλοί Ιεράρχες του Παλαιφάτου Πατριαρχείου και Αγιοταφίτες μοναχοί μοιάζουν δυσαρεστημένοι με ορισμένες κινήσεις στην Ελλαδική Εκκλησία γιατί, όπως υποστηρίζουν, «στην Ελλάδα κάποιοι Άγιοι Αδελφοί φροντίζουν να ειρωνεύονται τον Πατριάρχη μας και επί της ουσίας την ελληνόφωνη Ιεραρχία».

Στο σχόλιό του που είχε δημοσιεύει προ ημερών ο Αμβρόσιος, επ' ευκαιρίας της φωτογραφίας αυτής, εξαπέλυσε και επίθεση κατά του Πατριάρχη Θεόφιλου, εκφράζοντας την στήριξή του, και την λύπη του για τον εγκλεισμό του έκπτωτου Πατριάρχη Ειρηναίου.

Οι πολλαπλές παρεμβάσεις του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβροσίου για το θέμα αλλά ιδιαιτέρως το τελευταίο σχόλιό του που αφορά προσωπικά τον Πατριάρχη Θεόφιλο έχει ενοχλήσει πολλούς Αγιοταφίτες.

«Είναι δυνατόν ένας Μητροπολίτης να μην ακολουθεί την Σύνοδό του και να αυτομολεί διαδικτυακά, ειρωνευόμενος τον προκαθήμενο μιας άλλης Εκκλησίας και μάλιστα σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή που είναι ποικίλες οι επιδιώξεις και όλοι αναζητούν ερεθίσματα να εκθέσουν την Αγιοταφιτική Αδελφότητα;», διερωτάται - μιλώντας στο Amen.gr, έμπειρος και διακεκριμένος Ιεράρχης της Σιωνίτιδος Εκκλησίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ