Στο Φανάρι ο Ιερώνυμος για τα είκοσι χρόνια από την ενθρόνιση του Βαρθολομαίου - iefimerida.gr

Στο Φανάρι ο Ιερώνυμος για τα είκοσι χρόνια από την ενθρόνιση του Βαρθολομαίου

Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Φανάρι έφθασε σήμερα το πρωί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος προκειμένου να επισκεφθεί τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για να του ευχηθεί για την συμπλήρωση είκοσι χρόνων από την αναρρίχησή του στον πατριαρχικό θρόνο της Κωνσταντινουπόλεως.

«Είχαμε ιδιαίτερη χαρά σήμερα να βρισκόμαστε εδώ στην Κωνσταντινούπολη, να είμαστε κοντά στον Πατριάρχη μας. Να πούμε χρόνια πολλά, έστω και καθυστερημένα, μια και τώρα βρήκαμε την ευκαιρία, για τη συμπλήρωση των είκοσι χρόνων από την ενθρόνισή του. Και να του ευχηθούμε ο Θεός να του δίνει δύναμη και πολλή υπομονή για την επίλυση και αντιμετώπιση των προβλημάτων. Μία επίσκεψη εθιμοτυπική, μία επίσκεψη για να πάρουμε χαρά και δύναμη απο την Κωνσταντινούπολη και από το Πατριαρχείο», δήλωσε στο amen.gr ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος συνοδεύεται από τον Μητροπολίτη Ελασσώνος Βασίλειο και τον Επίσκοπο Διαυλείας Γαβριήλ, έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη στο Πατριαρχικό Γραφείο.

Στο Φανάρι ο Ιερώνυμος για τα είκοσι χρόνια από την ενθρόνιση του Βαρθολομαίου | iefimerida.gr 0
Στο Φανάρι ο Ιερώνυμος για τα είκοσι χρόνια από την ενθρόνιση του Βαρθολομαίου | iefimerida.gr 1
Στο Φανάρι ο Ιερώνυμος για τα είκοσι χρόνια από την ενθρόνιση του Βαρθολομαίου | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ