Εκνευρισμένη η Κουντουρά μετά τις αποδοκιμασίες -Θα καταψηφίσουμε τη συμφωνία, πόσες φορές πρέπει να το πούμε

Εμφανώς εκνευρισμένη εμφανίστηκε η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά για τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό της στην Κρήτη.

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα δημιουργήθηκε ένταση έξω από τα καινούρια γραφεία των ΑΝΕΛ στο κέντρο των Χανίων από συγκεντρωμένους διαδηλωτές που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την στάση του κόμματος στην ονομασία των Σκοπίων. Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα για τη Μακεδονία ενώ αποδοκίμασαν την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά καθώς και μέλη των ΑΝΕΛ κατά την είσοδό τους στα γραφεία, όπου σήμερα το απόγευμα πραγματοποιείται τελετή εγκαινίων τους, παρουσία της Υπουργού.

Η κυρία Κουντουρά μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη χαρακτήρισε όσους διαμαρτύρονταν «κατευθυνόμενους, ακραίους» και αφού επιτέθηκε στη ΝΔ είπε ότι γίνεται μία τεράστια προσπάθεια να βληθούν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες».
Τέλος επανέλαβε πως «εμείς θα την καταψηφίσουμε τη συμφωνία. Πόσες φορές πρέπει να το πούμε; Η θέση μας είναι ξεκάθαρη», ωστόσο υπενθυμίζεται πως το περασμένο Σάββατο οι ΑΝΕΛ τάχθηκαν κατά της πρότασης μομφής για το Σκοπιανό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ