Eρευνα: Τι κάνουν οι άνδρες τα Σαββατοκύριακα όταν οι γυναίκες τους ασχολούνται με τις δουλειές του σπιτιού - iefimerida.gr

Eρευνα: Τι κάνουν οι άνδρες τα Σαββατοκύριακα όταν οι γυναίκες τους ασχολούνται με τις δουλειές του σπιτιού

Ενας άντρας παίζει με τον σκύλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δουλειές του σπιτιού είναι γεγονός ότι προκαλούν ένταση στο ζευγάρι καθώς οι περισσότερες γυναίκες παραπονιούνται ότι τα κάνουν όλες μόνες τους.

Και αυτό είναι μια πραγματικότητα καθώς πρόσφατη έρευνα έδειξε πως οι γυναίκες ασχολούνται με το σπίτι και τα οικιακά (κυρίως το Σαββατοκύριακο), ενώ οι άντρες προτιμούν να ξεκουράζονται μετά από μια δύσκολη εβδομάδα εργασίας.

Οι γυναίκες αφιερώνουν κατά μέσο όρο 4 ώρες την ημέρα στις δουλειές του σπιτιού, αλλά και στα όσα έχουν ανάγκη τα παιδιά, σε αντίθεση με τους άνδρες, που δεν ξοδεύουν περισσότερες από 2 ώρες (στην καλύτερη περίπτωση) στις αντίστοιχες υποχρεώσεις.

Οι άνδρες συνήθως επιλέγουν να ασχολούνται με τα παιδιά όταν είναι να τους πάνε για παράδειγμα σε κάποια εξωσχολική δραστηριότητα ή να παίξουν μαζί τους.

Οσο για τις δουλειές του σπιτιού κατά κανόνα πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ.

Διαβάστε τι σημειώνει μια έρευνα για τις δουλειές του σπιτιού και τα ζευγάρια στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δουλειές σπιτιού έρευνα άνδρες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ