Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Μας συστήνει τον πατέρα του, Μανώλη, στο Instagram [εικόνες] - iefimerida.gr

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Μας συστήνει τον πατέρα του, Μανώλη, στο Instagram [εικόνες]

cpapakaliatis/ Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να γράφει σενάρια και να τα σκηνοθετεί είναι η ζωή του. Ομως, τελικά, το πιο τρελό σενάριο το έγραψε η ίδια του η ζωή.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ένας δημιουργός με φαντασία χωρίς όρια: αυτό μαρτυρούν οι τηλεοπτικές και κινηματογραφικές δουλειές του.

Ομως, η οικογένειά του είναι ένα πεδίο καλά προστατευμένο από τον ίδιο. Ολα αυτά τα χρόνια δεν συνηθίζει να την εκθέτει στα μίντια και ελάχιστες φορές έχουμε δει πολύ προσωπικές του φωτογραφίες. Ο ίδιος θέλησε, με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα, να μοιραστεί δύο φωτογραφίες με έναν άνθρωπο-σταθμό στη ζωή του: τον πατέρα του, Μανώλη. Στα δύο καρέ βλέπουμε τον Χριστόφορο και τον πατέρα του να ποζάρουν στο τότε και σήμερα.

Ο μικρός Χριστόφορος δεν μεγάλωσε ποτέ πραγματικά. Η «περιπέτεια» είναι η κατάλληλη λέξη για να περιγράψει την ζωή του σήμερα μακριά από την Ελλάδα. Ο πατέρας του είναι κοντά του, στηρίζοντας κάθε επιλογή του.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ