Η Μπιγιονσέ λικνίζεται μπροστά από την Αφροδίτη της Μήλου και την Νίκη της Σαμοθράκης [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μπιγιονσέ λικνίζεται μπροστά από την Αφροδίτη της Μήλου και την Νίκη της Σαμοθράκης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζι και πίσω η... Αφροδίτη της Μήλου και η Νίκη της Σαμοθράκης.

Αυτά είναι μερικά από τα πλάνα του νέου βίντεο κλιπ του διάσημου ζεύγους της R&B.

Συγκεκριμένα, φορώντας μία επιβλητική τουαλέτα η Μπιγιονσέ χορεύει μπροστά από την Νίκη της Σαμοθράκης, ενώ σε άλλα πλάνα χορευτές εκτελούν μία ιδιαίτερη φωτογραφία ξαπλωμένοι στα σκαλιά.

Από την άλλη, η βασίλισσα της R&B επέλεξε την Αφροδίτη της Μήλου, προκειμένου να λικνιστεί μπροστά της φορώντας μόνο ένα πολύ κολλητό κορμάκι.

Να σημειωθεί πως τα δύο ελληνικά αγάλματα δεν είναι τα μόνα έργα τέχνης στα οποία το ζευγάρι γύρισε το νέο του τραγούδι με όνομα Apeshit (εκστασιασμένος).

Ο πίνακας της Μόνα Λίζα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο βίντεο κλιπ, καθώς το ζευγάρι στο τέλος του βίντεο γυρίζει και τον κοιτάει.

Το βίντεοκλιπ γυρίστηκε τον Μάιο στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά κατά την διάρκεια συναυλίας τους στο Λονδίνο πριν λίγες μέρες, όπου και ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους κοινού άλμπουμ με 9 τραγούδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ