Είδε κι απόειδε και παντρεύτηκε τον...εαυτό της - iefimerida.gr

Είδε κι απόειδε και παντρεύτηκε τον...εαυτό της

 γάμος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να βρει κάποιος το άλλο του μισό και να ζήσει μαζί του όλη του τη ζωή δεν είναι εύκολη υπόθεση, και πολλοί, χάνοντας κάθε ελπίδα, εγκαταλείπουν την ιδέα του ανθόσπαρτου βίου. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν το βάζουν κάτω και αφού ο έρωτας δεν τους χαμογελά βρίσκουν αλλού το έτερόν τους ήμισυ.

Μετά το γάμο με τρενάκι,μαξιλάρι και κατσίκα λοιπόν, ήρθε και η είδηση μιας Ταϊβανέζας που ήρθε εις γάμου κοινωνίαν με τον εαυτό της. Η Τσεν Γουέι-Γι βαρέθηκε να ψάχνει τον κατάλληλο γαμπρό, να πηγαίνει σε ραντεβού και να αφιερώνει ώρες ολόκληρες μπροστά στον καθρέφτη για να καλλωπιστεί, και αποφάσισε ότι ο καλύτερος σύντροφος για την ίδια είναι ο εαυτός της.

Νοίκιασε λοιπόν ένα ωραιότατο νυφικό, κάλεσε περίπου 30 φίλους της και τέλεσε το μυστήριο, ενώ πήγε και ταξίδι του μέλιτος στην Αυστραλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ