Παντρεύεται σήμερα ο γιος της Ελλης Στάη [εικόνες] - iefimerida.gr

Παντρεύεται σήμερα ο γιος της Ελλης Στάη [εικόνες]

Ελλη Στάη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα είναι μία μεγάλη μέρα για την Ελλη Στάη μιας και παντρεύει τον μοναχογιό της Μάρκο Κατσίμη.

Ο νεαρός Μάρκος παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του Φαίη Κουτζούκου στις 19:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Θορικού.

Το ταιριαστό ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του και απόψε περιμένει φίλους και συγγενείς σε μία λαμπερή βραδιά στη Λίμνη της Βουλιαγμένης.

Το προσκλητήριο του γάμου δημοσιεύτηκε στο ένθετο Secret

Η Φαίη Κουτζούκου είναι κόρη της γνωστής δικηγόρου και νομικής συμβούλου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Βένιας Παπαθανασοπούλου και στον γάμου έχει προσκληθεί η κοσμική Αθήνα, όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου και η Ελένη Κόκκαλη. Η Ελλη Στάη δεν κρύβει λεπτό τον ενθουσιασμό της αλλά και την αγωνία της να κυλήσει καλά η βραδιά.

Φωτογραφία: facebook

Η μέλουσα κ. Κατσίμη είναι είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών (LL.M. & M.A.) από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας (USC) και το Πανεπιστήμιο Goldsmiths του Λονδίνου.
Σήμερα είναι Διαχειρίστρια Προγραμμάτων στο Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Το 2013 συμμετείχε στη διαχείριση του Προγράμματος Επιχορήγησης ΜΚΟ στην Ελλάδα «Είμαστε όλοι Πολίτες» των EEA Grants. Το τελευταίο διάστημα συμμετέχει στη ΜΚΟ «Solidarity Now», σκοπός της οποίας είναι να βοηθά και να υποστηρίζει όλους όσους έχουν επηρεαστεί από την οικονομική και ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα.

Μάρκος Κατσίμης, Φωτογραφία: facebook
Παντρεύεται σήμερα ο γιος της Ελλης Στάη [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
Παντρεύεται σήμερα ο γιος της Ελλης Στάη [εικόνες]  | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ