Προγαμιαίο συμβόλαιο για το Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη - iefimerida.gr

Προγαμιαίο συμβόλαιο για το Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη

Σάκης Ρουβάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιωτικό συμφωνητικό, το οποίο προβλέπει το μοίρασμα των περιουσιακών τους στοιχείων, υπέγραψαν στις αρχές του χρόνου ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη που ετοιμάζονται να κάνουν το μεγάλο βήμα και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, ένα τέτοιο ιδιωτικό συμφωνητικό, που λειτουργεί ως προγαμιαίο συμβόλαιο, είναι συνηθισμένο για τα ζευγάρια της showbiz, τα οποία έχουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ένας από τους όρους του συμβολαίου αναφέρει ότι τα περιουσιακά στοιχεία που είχαν αποκτηθεί από τον καθένα ξεχωριστά πριν από την ημερομηνία που ξεκίνησαν να μένουν μαζί, παραμένουν ατομική ιδιοκτησία. Σε περίπτωση γάμου θα ισχύσει το ίδιο.

Το σπίτι στο Νέο Βουτζά εξακολουθεί να μένει στον Σάκη Ρουβά, όμως αναφέρεται ρητά ότι σε αυτό θα μείνουν τα παιδιά με τη μητέρα τους, ανεξάρτητα από την σχέση που έχει ο τραγουδιστής με την Κάτια Ζυγούλη.

Σε περίπτωση γάμου, και με δεδομένο ότι η Κάτια Ζυγούλη θα συνεχίσει να μην εργάζεται, συμφωνήθηκε ότι τα μισά από όσα κερδίζει όλα αυτά τα χρόνια ο τραγουδιστής ανήκουν στη σύντροφό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ