Θα γεμίσει με αστυνομικούς η Αθήνα - iefimerida.gr

Θα γεμίσει με αστυνομικούς η Αθήνα

Θα γεμίσει με αστυνομικούς η Αθήνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός στην Αστυνομία ενόψει της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, αφού οι επικεφαλής στη λεωφόρο Κατεχάκη και στη ΓΑΔΑ σχεδιάζουν ισχυρότατη περιφρούρηση στο κέντρο της Αθήνας.

Στόχος της ΕΛ.ΑΣ να μην σημειωθούν παρόμοια επεισόδια και έκτροπα με αυτά που σημάδεψαν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και είχαν ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 4.500 αστυνομικοί, οι οποίοι θα καλύπτουν θα κατέβουν στο κέντρο της πρωτεύουσας και θα βρίσκονται ακροβολισμένοι από την Ερμού έως το Κολωνάκι και από την Ομόνοια μέχρι τους τη λεωφόρο Συγγρού.

Σε πολλά σημεία του κέντρου οι αστυνομικοί θα προσχωρήσουν σε προληπτικούς ελέγχους, προκειμένου να μην επιτρέψουν σε πολίτες να προσεγγίσουν το σημείο που θα βρίσκονται οι επίσημοι. Υπενθυμίζεται πως στην παρέλαση θα παραβρεθούν ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Μάλιστα θα εφαρμοστεί και το μέτρο των προληπτικών προσαγωγών, καθώς όσοι θεωρηθούν ύποπτοι θα υποβάλλονται σε σωματικό έλεγχο και αν χρειαστεί θα προσάγονται.

Στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση θα παίξουν σημαντικό ρόλο και οι κοριοί της Αντιτρομοκρατικής και τα βαλιτσάκια που έχει η ΕΥΠ, ενώ στο χώρο των επισήμων θα μπορέσουν να φτάσουν μόνο οικογένειες αστυνομικών και στρατιωτικών με προσκλήσεις ώστε να είναι υπό πλήρη έλεγχο από την αστυνομία.

Την ίδια στιγμή στα αστυνομικά Τμήματα θα παραμείενι μόνο το απολύτως απαραίτητο αστυνομικό προσωπικό. Όλοι οι υπόλοιποι θα βρίσκονται στους δρόμους για μέτρα ασφαλείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ