Ο Τσίπρας ανέβασε βίντεο με την πρόταση μομφής της ΝΔ -Κατηγορεί τον Μητσοτάκη για πατριδοκαπηλία - iefimerida.gr

Ο Τσίπρας ανέβασε βίντεο με την πρόταση μομφής της ΝΔ -Κατηγορεί τον Μητσοτάκη για πατριδοκαπηλία

Ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή για το Σκοπιανό -Φωτογραφία: Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα βίντεο 91 δευτερολέπτων, ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση κάνουν σημαία την πρόταση μομφής της ΝΔ προκειμένου να κατηγορήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για «πατριδοκαπηλία».

Στο νέο βίντεο που ανήρτησε στο λογαριασμό του στο twitter ο Αλέξης Τσίπρας, υπάρχει η αναφορά που έκανε στη Βουλή στη πρόταση δυσπιστίας του προέδρου της ΝΔ, χαρακτηρίζοντάς την ως καλοδεχούμενη, όπως υπάρχει και ο υπαινιγμός για αποκαλύψεις σε σχέση με την διαπραγμάτευση που έκαναν προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ οι οποίες τότε κατά την κυβέρνηση, φέρεται να έδιναν στα Σκόπια περισσότερα από όσα έδωσε η σημερινή κυβέρνηση στη συμφωνία την οποία απορρίπτουν.

Εμπόριο πατριωτισμού και πατριδοκαπηλίας στην παράταξη της Αριστεράς δεν θα κάνετε κ. Μητσοτάκη. pic.twitter.com/FyNBkbgMvw

Αποχαρακτήρισε έγγραφα του ΥΠΕΞ ο Κοτζιάς

Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν αποχαρακτηριστεί περίπου 30 έγγραφα του ΥΠΕΞ που αφορούν διαπραγματεύσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων για το ονοματολογικό. Κατά τις ίδιες πηγές, θα κατατεθούν στη Βουλή σήμερα ή αύριο από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, ώστε να χρησιμοποιηθούν ως οπλοστάσιο της κυβέρνησης εναντίον στελεχών της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ