Έλληνας ζεν πρεμιέ δήλωσε ότι ένιωθε σεξουαλική έλξη για τη μητριά του - iefimerida.gr

Έλληνας ζεν πρεμιέ δήλωσε ότι ένιωθε σεξουαλική έλξη για τη μητριά του

Χρήστος Βασιλόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη σεξουαλική του ταυτότητα, τις απόψεις του γύρω από σεξ, αλλά και τη φύση που ήταν «γενναιόδωρη» απέναντί του, μίλησε στο περιοδικό ΟΚ γνωστός Έλληνας ζεν πρεμιέ, ο οποίος δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι ένιωθε σεξουαλική έλξη για τη δεύτερη γυναίκα του πατέρα του.

Απαντώντας λοιπόν σε ερώτηση για τις απόψεις του για το σεξ, ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος δήλωσε ότι είχε πολύ συγκεκριμένες απόψεις από πολύ μικρή ηλικία. «Θυμάμαι ότι όταν ήμουν επτά χρονών, όταν ο πατέρας μου είχε παντρευτεί τη δεύτερη του γυναίκα, όποτε βρισκόμουν κόντα της ένιωθα πάντοτε μια σεξουαλική έλξη και πήγαινα και της χάιδευα το στήθος. Εκείνη βέβαια αισθανόταν πολύ άβολα με αυτό, αλλά ήμουν μικρό παιδάκι», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μίλησε για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το σεξ, απαντώντας σε όσους θα στοιχημάτιζαν ότι είναι bisexual: «Όλοι οι άνθρωποι από τη φύση μας είμαστε bisexual! Αν βάλεις, για παράδειγμα, ένα αγοράκι να διαλέξει ένα χρώμα για τα ρούχα του που να του αρέσει, εκείνο χωρίς να γνωρίζεις από πριν τους "κανόνες" μπορεί να επιλέξει το ροζ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτό το αγοράκι είναι gay. Η σεξουαλικότητα δεν έχει φύλο, ούτε κατατάσσεται στο "άνδρας", "γυναίκα", "ερμαφρόδιτος" αν και εγώ προσωπικά δεν είμαι bisexual. Ωστόσο, δεν με αφορά τι λέει ή τι πιστεύει ο κόσμος για μένα. Μπορεί να λένε ότι τα βράδια ντύνομαι τραβεστί. Δεν με νοιάζει. Εγώ κάνω πάντα αυτό που θέλω».

Τέλος, με αφορμή τη δήλωση του Ένρικε Ιγκλέσιας ότι έχει «μικρό μόριο», ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν θα μιλούσε δημόσια για ένα τέτοιο θέμα και είπε: «Αυτό έχει να κάνει με το πως αισθάνεσαι ο ίδιος, αλλά και με το πως σε κάνουν οι γυναίκες να αισθάνεσαι. Ξέρεις, η φύση δεν σου τα δίνει όλα. Τον 'Ενρικε τον έκανε κούκλο, του έδωσε λεφτά, του έδωσε φωνή, του έδωσε ταλέντο...ε, δεν πειράζει, δεν έγινε και τίποτα», ενώ στην ερώτηση τί δεν έδωσε σε αυτόν η φύση απάντησε: «Φωνή! Σε όλα τα άλλα η φύση ήταν απλόχερη μαζί μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ