Ενοχλημένος ο Καραμανλής με τις διαρροές ότι ετοιμάζει παρέμβαση για το Σκοπιανό - iefimerida.gr

Ενοχλημένος ο Καραμανλής με τις διαρροές ότι ετοιμάζει παρέμβαση για το Σκοπιανό

Φωτογραφία αρχείου: Konstantinos Tsakalidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφόδρα ενοχλημένος εμφανίζεται ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με την διαρροή της είδησης περί επικείμενης παρέμβασής του για το Σκοπιανό.

Η ενόχλησή του είναι τέτοια που σύμφωνα με πληροφορίες προτίθετια να ακυρώσει εντελώς την πρόθεσή του να μιλήσει για την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ.

Συνεργάτες του χθες το βράδυ αλλά και σήμερα το πρωί, όταν τους ρωτούσαν σχετικώς, δεν απέκλειαν να μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός, είτε την Παρασκευή είτε το Σάββατο. Ωστόσο, μετά τις 12:30 οι «διαρροές» από το καραμανλικό στρατόπεδο ανέφεραν ότι δεν πρόκειται τελικώς να κάνει παρέμβαση διαμηνύοντας την δυσφορία του και ενδεχομένως νιώθοντας ότι βρέθηκε ενώπιον «τετελεσμένων».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Καραμανλής έχει σπανίως τοποθετηθεί δημόσια από το 2009. Είχε κάνει μια δήλωση on camera το 2015, ενόψει του δημοψηφίσματος, μία ακόμη στο Συνέδριο της ΝΔ τον περασμένο Δεκέμβριο και γραπτές δηλώσεις στις εκλογικές αναμετρήσεις από το 2009 ως τώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ