Η Κιμ Καρντάσιαν ίσιωσε τα μαλλιά της κόρης της και οι θαυμαστές της είναι έξαλλοι [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κιμ Καρντάσιαν ίσιωσε τα μαλλιά της κόρης της και οι θαυμαστές της είναι έξαλλοι [εικόνες]

Η 5χρονη κόρη της Κιμ Καρντάσιαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έξαλλοι είναι οι θαυμαστές της Κιμ Καρντάσιαν με την διάσημη τηλεπερσόνα που την κατηγορούν πως ίσιωσε τα μαλλιά της 5χρονης κόρης της.

Η 37χρονη Κιμ βγήκε μια βόλτα με την 5χρονη Νορθ, η οποία είχε μαζεμένα τα ολόισια μαλλιά της σε μια μακριά, κομψή αλογοουρά.

Η Κιμ Καρντάσιαν ίσιωσε τα μαλλιά της κόρης της και οι θαυμαστές της είναι έξαλλοι [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Οι φωτογραφίες εξόργισαν μερικούς θαυμαστές της που έσπευσαν να την επικρίνουν για το ίσιωμα των φυσικών σγουρών μαλλιών της και την κατηγόρησαν πως θα τα καταστρέψει.

Η Κιμ Καρντάσιαν ίσιωσε τα μαλλιά της κόρης της και οι θαυμαστές της είναι έξαλλοι [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Ένας χρήστης τουίταρε: «Συγνώμη αλλά μήπως η Κιμ Καρντάσιαν ίσιωσε τα μαλλιά αυτού του φτωχού παιδιού; Μα είναι μόλις 5 ετών. Θα καλέσω την αστυνομία».

Η Κιμ Καρντάσιαν ίσιωσε τα μαλλιά της κόρης της και οι θαυμαστές της είναι έξαλλοι [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Ένας άλλος δημοσίευσε: «Η Νορθ είναι τόσο χαριτωμένη αλλά δεν μου αρέσει που η Κιμ της ισιώνει τα μαλλιά, μη δίνοντάς της έτσι την ευκαιρία να εκτιμήσει τις φυσικές μπούκλες της». Κι ένας τρίτος έγραψε: Μισώ πραγματικά το γεγονός ότι οι Καρντάσιαν ισιώνουν τα μαλλιά του φτωχού παιδιού. Τα μαλλιά της θα καούν πριν από την ηλικία των 10 ετών – προτού ακόμη μάθει τι είναι το ίσιωμα».

Άλλοι βέβαια, υπερασπίστηκαν την Κιμ, λέγοντας πως ως μητέρα έχει το δικαίωμα να αποφασίσει τι πιστεύει πως είναι καλύτερο για την κόρη της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ